درآمد فصلی تسلا با رشد ۸۱ درصدی به تقریباً ۱۹ میلیارد دلار رسید
درآمد فصلی تسلا با رشد ۸۱ درصدی به تقریباً ۱۹ میلیارد دلار رسید
در بحبوحهی قرنطینهی اخیر برخی از شهرهای چین بهدلیل بالا رفتن آمار ابتلا به ویروس کرونا و مشکلات پیشآمده برای زنجیرهی تأمین، تسلا (Tesla) میگوید توانسته است در فصل اول سال جاری میلادی بالغبر ۳٫۳ میلیارد دلار سود به جیب بزند. این سود تسلا نتیجهی کسب درآمد ۱۸٫۷ میلیارد دلاری در همین بازهی زمانی است.
آنطور که The Verge مینویسد، آمار رسمی نشان میدهد درآمد تسلا با رشد سالانهی ۸۱ درصدی مواجه شده است. این شرکت در فصل اول سال ۲۰۲۱ موفق به کسب درآمد ۱۰٫۴ میلیارد دلاری شده بود.
شرکت تحت مدیریت ایلان ماسک که بزرگترین بازیگر صنعت خودروی برقی محسوب میشود در فصل اول ۲۰۲۲ روزهای درخشانی را سپری کرد. در این بازهی زمانی شاهد افتتاح دو کارخانهی جدید (یکی در برلین و دیگری در آستین تگزاس) بودیم. البته تعطیلی کارخانهی شهر شانگهای به دلیل ویروس کرونا تولیدات تسلا را تحت تأثیر قرار داد.
تحلیلگران میگویند هزینههای افتتاح دو کارخانهی برلین و تگزاس و همچنین تلاش برای فعال نگهداشتن کارخانهی شانگهای روی درآمد تسلا در سهماههی نخست ۲۰۲۲ اثر گذاشته است که البته اتفاقی قابلانتظار بود. تسلا میگوید تولید خودرو در کارخانهی برلین را از ماه گذشته آغاز کرده و تحویل خودروی مدل Y تولیدشده در کارخانهی آستین تگزاس از ماه جاری میلادی شروع شده است.
تسلا گفته است قصد دارد امسال در کارخانهی تگزاس تولید باتریهای ۴٬۶۸۰ سلولی را آغاز کند. در این کارخانه باتریهای استاندارد ۲٬۱۷۰ سلولی نیز وارد چرخهی تولید خواهند شد.
در فصل اول ۲۰۲۲ تسلا نهتنها از لحاظ درآمد درخشان ظاهر شد، بلکه توانست تعداد زیادی خودرو تولید کند و به مشتریان تحویل دهد. تسلا میگوید در بازهی زمانی یادشده ۳۱۰٬۰۴۸ خودروی برقی به دست مشتریان رسانده است. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا میگوید با در نظر گرفتن مشکلات زنجیرهی تأمین و تعطیلی کارخانهی شانگهای، عرضهی این تعداد خودرو در دورهای سهماهه «بسیار دشوار» است.
ایلان ماسک در جلسهی توجیهی گزارش مالی جدید تسلا اعلام کرد این شرکت توانایی افزایش تولید را دارد و امسال ۱٫۵ میلیون خودرو میسازد.
براساس اعلام تسلا این شرکت توانسته است در فصل اول سال ۲۰۲۲ بالغبر ۲۹۵٬۳۲۴ خودروی مدل ۳ و مدل Y و ۱۴٬۷۲۴ خودروی مدل S و مدل X عرضه کند. در سهماههی پایانی سال گذشتهی میلادی تعداد خودروهای تحویلشده به مشتریان ۳۰۸٬۶۰۰ دستگاه اعلام شده بود. در فصل اول ۲۰۲۱ تسلا توانسته بود ۱۸۴٬۸۰۰ خودرو عرضه کند. این یعنی تعداد خودروهای عرضهشده توسط تسلا در فصل اول ۲۰۲۲ رشد سالانهی ۶۸ درصدی را تجربه کرده است.
در گزارش مالی جدید تسلا آمده است که این شرکت توانسته در فصل اول ۲۰۲۲ بالغبر ۳۰۵٬۴۰۷ خودرو تولید کند.
مقالههای مرتبط:
- داستان برند تسلا، آغازگر انقلاب بزرگ در خودروهای برقی و انرژیهای پاک
- سودآورترین شرکتهای خودروسازی جهان؛ فراری و تسلا در صدر
درآمد تسلا از فروش هر خودرو، اکنون بیشتر از هر زمان دیگری است. در فصل اول ۲۰۲۲ حاشیهی سود ناخالص کسبوکار خودروی تسلا ۳۲٫۹ درصد بود که بیشتر از حاشیهی سود ناخالص ۲۶٫۵ درصدی فصل اول ۲۰۲۱ محسوب میشود. تسلا در یادداشتی که برای سرمایهگذاران ارسال کرده است میگوید میانگین قیمت فروش خودروهایش را افزایش داده و توانسته تعداد خودروهای تحویلشده را نیز افزایش دهد.
تسلا توانست مشکل جهانی زنجیرهی تأمین را بهتر از رقبایش مدیریت کند و بهمدت چند فصل به سود رکوردشکن برسد. البته در چند وقت اخیر شاهد حاشیههایی برای این خودروساز بزرگ بودهایم؛ برای نمونه مدتی پیش تسلا بهدلیل مشکل در تولید برخی از خودروهایش فراخوان صادر کرد.