zoomit

چگونه با استفاده از Safe Search در شرایط بحرانی از کودکانمان مراقبت کنیم؟

چگونه با استفاده از Safe Search در شرایط بحرانی از کودکانمان مراقبت کنیم؟

حدود سه سالی می‌شود که قابلیت SafeSearch گوگل برای تمام کاربران ایرانی به‌صورت خودکار از طرف دولت فعال شده است و درحال‌حاضر فقط می‌توان با استفاده از ابزار‌های تغییر IP این ویژگی را به‌راحتی خاموش کرد.

به‌احتمال زیاد شما هم مانند اکثر افراد به‌طور مداوم از ابزار‌های تغییر IP استفاده می‌کنید و شاید قابلیت Safe Search را هم برای گشت‌وگذار راحت‌تر در اینترنت خاموش کرده باشید؛ اما در شرایط بحرانی کنونی کشورمان و اگر فرزند کوچکی در خانه دارید، شاید خاموش‌کردن این قابلیت به‌صلاح نباشد.

متأسفانه این روز‌ها تصاویر خشونت‌آمیز بسیار زیادی در سطح وب فارسی دست‌به‌دست می‌شوند و توجه نکردن والدین به فیلترکردن چنین محتوایی می‌تواند به‌شدت برای روحیه‌ی کودکان مضر باشد. در ادامه دو روش که می‌توانند نسبتاً خیالتان را از جست‌وجوی امن کودکان در اینترنت راحت کنند، معرفی می‌کنیم.

فعال‌کردن فیلتر Safe Search

قابلیت SafeSearch اطمینان حاصل می‌کند کودکان با محتوای نامناسب مواجه نشوند و از کلمات کلیدی برای فیلتر کردن نتایج جست‌وجو استفاده و از بارگیری صفحات وبی که دارای کلمات خاصی هستند، جلوگیری می‌کند.

چگونه با کودکم درباره‌ی جنگ صحبت کنم؟

از زمان فعال‌شدن اجباری این قابلیت در کشورمان و سعی جمعی افراد برای غیرفعال کردن آن، تقریباً دیگر اکثر گوشی‌های کاربرانی که مدام از ابزار تغییر IP استفاده می‌کنند از SafeSearch بی‌بهره هستند.

غیرفعال‌کردن این ویژگی در شرایط عادی می‌تواند مفید باشد، اما در شرایط جنگی کنونی و با در نظر گرفتن روحیه‌ی آسیب‌پذیر کودکان، شاید بهتر باشد که والدین و سرپرست کودکان از روش زیر برای بهره‌گیری از قابلیت SafeSearch استفاده کنند:

قابلیت Safe Search گوگل
قابلیت Safe Search گوگل
  • اپلیکیشن گوگل را باز کنید.
  • روی پروفایل خود در گوشه‌ی بالای نمایشگر بزنید.
  • گزینه‌ی SafeSearch (جست‌وجوی ایمن) را انتخاب کنید.
  • توصیه می‌شود که در شرایط کنونی گزینه‌ی Filter (فیلتر کردن) را انتخاب کنید.

توجه کنید که اگر ابزار تغییر IP شما غیرفعال باشد، قابلیت SafeSearch به‌صورت خودکار در ایران فعال می‌شود. گزینه‌ی Blur در تنظیمات فقط محتوای نامناسب و خشونت‌آمیز را محو می‌کند و می‌توان فقط از طریق دو ضربه به محتوای اصلی دسترسی پیدا کرد؛ بنابراین فقط در صورت نیاز آن را انتخاب کنید.

بهره‌گیری از حالت Safe Browsing گوگل کروم

اگر مانند تعداد زیادی از کاربران ایرانی از مرورگر گوگل کروم استفاده می‌کنید، شاید قابلیت Safe Browsing بتواند دسترسی فرزندان شما به وب‌سایت‌ها یا محتوای خطرناک را محدود کند. این قابلیت بیشتر روی وب‌سایت‌های آلوده یا اقدامات هکر‌ها متمرکز است و احتمالاً بتوان آن را به‌ شرایط کنونی کشور تعمیم داد.

برای بهره‌مندی از قابلیت Safe Browsing کروم باید مراحل ساده‌ی زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن گوگل کروم را باز کنید.
  • از طریق منوی سه‌نقطه‌ی بالایی نمایشگر به تنظیمات بروید.
  • گزینه‌ی Privacy and Security (حریم خصوصی و امنیت) را انتخاب کنید.
  • حالا در بخش Security (امنیت) به Safe Browsing (مرور ایمن) بروید.
  • به‌دلخواه از میان دو گزینه‌ی Standard protection (محافظت استاندارد) و Enhanced protection (محافظت بهبودیافته) یکی را انتخاب کنید.

حالت Standard protection همان‌طور که از نامش پیدا است به‌صورت استاندارد محتوای وب‌سایت‌ها را به کروم ارسال می‌کند و در صورت خطر به‌ کاربران هشدار می‌دهد. حالت Enhanced protection با بهره‌گیری از هوش مصنوعی خیلی سریع‌تر و فعالانه‌تر محتوای مخرب را شناسایی و مسدود می‌کند.

امیدواریم بتوانید با استفاده از روش‌های بالا، حاشیه‌ی امنی برای کودکان عزیز خود در شرایط کنونی کشورمان ایجاد کنید و همگی بتوانید سالم و تندرست کنار هم زندگی خوشی داشته باشد.

بهترین ابزار‌های نظارتی برای محافظت از کودکان

آیا ترجیح می‌دهید از روش‌های گفته‌شده استفاده کنید؟ آیا روش جدیدی سراغ دارید که بتواند مطلب ما را کامل‌تر کند؟

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا