بیمه گوشی و لپتاپ دانشجویان؛ اگر دستگاه را با اراده خود در اختیار سارق قرار دهید تحت پوشش بیمه نخواهید بود

بیمه گوشی و لپتاپ دانشجویان؛ اگر دستگاه را با اراده خود در اختیار سارق قرار دهید تحت پوشش بیمه نخواهید بود
شرایط بیمه گوشی و لپتاپ دانشجویان توسط بیمه پارسیان اعلام شد. بر این اساس، اگر دانشجویان خودشان گوشی را در اختیار سارق قرار داده باشند یا گوشی آنها رجیستر نشده باشد، مشمول بیمه نخواهند شد. این در حالی است که در بسیاری از موارد سرقت، فرد برای اینکه آسیبی نبیند خود، گوشی یا لپتاپ را در اختیار سارق قرار میدهد؛ که به نظر میرسد این نوع سرقت مورد قبول بیمهگران قرار نگرفته است.
بیمه پارسیان و صندوق رفاه دانشجویان قراردادی منعقد کردهاند که بر اساس آن دانشجویان دانشگاههای دولتی میتوانند با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان، گوشی همراه و لپتاپ خود را در برابر سرقت بیمه کنند.
با این حال، سرقت دستگاه در مواقعی که دانشجو، گوشی یا لپتاپ را با اراده و اختیار خود به سارق بدهد، «سرقت با شکست حزر» محسوب نمیگردد و تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد.
علاوه بر این، اگر پس از خسارت معلوم شود موبایل دانشجو رجیستر شده نبوده، بیمهگر تعهدی در قبال خسارتهای اعلامی نخواهد داشت.
اگر دستگاه داخل خوابگاه یا در معابر عمومی و داخل خودرو رها شده باشد و سرقت شود هم تحت پوشش بیمه قرار نمیگیرد.
بهمن ماه سال گذشته بود که امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران، در حمله سارقان مسلح و به دلیل مقاومت در برابر سرقت لپتاپش، جان خود را از دست داد. پس از این حادثه حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اعلام کرد که وزارت علوم با شرکت بیمهی پارسیان تفاهمنامهای امضا کرده تا گوشی و لپتاپ دانشجویان بیمه شود.
بر اساس این تفاهمنامه، گوشی دانشجویان تا سقف ۲۵ میلیون تومان و لپتاپ تا سقف ۵۰ میلیون تومان بیمه میشود و هر دانشجو صرفا مجاز است یک دستگاه لپتاپ و موبایل در سامانه صندوق رفاه دانشجویان ثبت کند.
شروع بیمهنامه دانشجویان ۷ روز بعد از تاریخ ثبت اطلاعات لپتاپ و موبایل در سامانه صندوق رفاه دانشجویان است و به مدت ۳۶۵ روز اعتبار دارد.
شرایط بیمهنامه تجهیزات الکترونیک ویژه موبایل و لپتاپ دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بیمه پارسیان را اینجا بخوانید.
منبع : زومیت