zoomit

خواص پوست میوه‌ها؛ چرا احتمالاً بهترین بخش میوه را دور می‌ریزیم؟

خواص پوست میوه‌ها؛ چرا احتمالاً بهترین بخش میوه را دور می‌ریزیم؟

از شیشه یک گالنی (۳٫۸ لیتری)، کش بزرگ و پارچه پنبه‌ای درشت‌باف استفاده کردم که به اندازه کافی بزرگ باشد تا دهانه شیشه را بپوشاند.

ابتدا آناناس را شستم، پوست کندم و هسته (قسمت سخت مرکزی) آن را جدا کردم (استفاده از میوه ارگانیک خطر باقی‌مانده سموم روی پوست را کاهش می‌دهد). سپس آب را با شکر قهوه‌ای در قابلمه ترکیب کردم و به آرامی حرارت دادم تا شکر حل شود. بعد از آن اجازه دادم کمی سرد شود، هسته و پوست آناناس را به شیشه اضافه کرده و مخلوط شکر و آب را درحالی که هنوز گرم بود، داخل شیشه ریختم. سپس با استفاده از پارچه آن را پوشاندم (پارچه‌ای که مانع از ورود حشرات شود اما به هوا اجازه ورود بدهد.)

 بعد از آماده‌سازی مخلوط، آن را برای تخمیر رها کردم. تپاچی باید در دمای ۲۱ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد نگه داشته شده و به طور منظم بررسی شود. بعد از ۲۴ تا ۳۶ ساعت باید کف سفیدی روی سطح نوشیدنی دیده شود که نشان‌دهنده آغاز فرایند تخمیر است. وقتی نوشیدنی آماده شد، مایع را صاف کرده و در یخچال قرار داده تا نوشیدنی خنکی آماده شود.

برای طعم بیشتر می‌توانید مواد دیگری مثل زنجبیل لیمو و میوه‌های مختلف را به مخلوط اضافه کنید. البته اگر می‌خواهید از مواد اسیدی مثل لیمو استفاده کنید، باید ابتدا صبر کنید فرایند تخمیر صورت بگیرد، چون اسید باعث می‌شود تخمیر کندتر شود.

پوست زنجبیل اغلب به‌عنوان ضایعات غذا دور ریخته می‌شود، اما مسئول بسیاری از خواص مفید آن است. پوست زنجبیل حاوی ترکیبات زیست‌فعالی است که دارای خواص فیتوشیمیایی است که شامل اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدمیکروبی و ضدسرطانی است. پوست زنجبیل منبع غنی فیبر و ویتامین‌ها ازجمله ویتامین C، کلسیم، آهن و غیره است. چگونه می‌توانید از پوست زنجبیل استفاده کنید؟

بیشتر بخوانید

می‌توانید زنجبیل را به شکل سالم و با پوست استفاده کنید (در بسیاری از دستورهای غذایی گفته نمی‌شود که باید زنجبیل پوست‌کنده استفاده کنید)، یا می‌توانید از پوست زنجبیل در دستورهای غذایی دیگر استفاده کنید.

پوست زنجبیل را می‌توانید به سوپ اضافه کنید تا طعم بیشتری بگیرد (اما قبل از مخلوط کردن یا سرو کردن آن‌ها را بردارید). همچنین می‌توانید پوست زنجبیل را با آب بجوشانید تا عصاره زنجبیل درست کنید که می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کرده و به اسموتی‌ها، آبمیوه‌ها، کوکتل‌ها، آب گازدار اضافه کنید یا برای بخارپز کردن سبزیجات ریشه‌ای استفاده کنید تا طعم خاصی به آن‌ها بدهد.

برای طعم غنی‌تر، می‌توانید پوست زنجبیل را در فر به آرامی بپزید و سپس آن را به پودر تبدیل کنید. این کار را می‌توانید به کمک مخلوط‌کن یا آسیاب انجام دهید. سپس می‌توانید از پودر حاصل برای دم کردن چای زنجبیل استفاده کنید (فقط باید بعد از دم کشیدن آن را صاف کنید). این پودر همچنین می‌تواند به‌عنوان ادویه در غذاها و دسرها استفاده شود.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا