zoomit

چرا برخی فیزیک‌دان‌ها فکر می‌کنند درون سیاه‌چاله زندگی می‌کنیم؟

چرا برخی فیزیک‌دان‌ها فکر می‌کنند درون سیاه‌چاله زندگی می‌کنیم؟

با اینکه فرضیه یادشده تضمین می‌کند که سیاه‌چاله قانون دوم ترمودینامیک را نقض نمی‌کند، به یک فرضیه‌ی کاملا متفاوت می‌انجامد که بر اساس آن می‌توان حجم سه‌بعدی را در مرز دوبعدی آن توصیف کرد.

بیشتر بخوانید:

با اینکه چنین ایده‌ای در مورد فضای خارج از سیاه‌چاله صادق نیست، بر اساس برخی فرضیه‌ها، جهان خود می‌تواند یک سیاه‌چاله باشد که در آن تمام فرآیندها در مرز رخ می‌دهند و آنچه ما می‌بینیم از این برهم‌کنش‌ها پدیدار می‌شوند. این فرضیه‌ی عجیب نشان می‌دهد گرانش می‌تواند به شکل نیروی برآیند از آنتروپی درهم‌تنیدگی در مرز شکل بگیرد.

با وجود فیزیک استاندارد که هنوز هم جهان ما را به بهترین شکل توصیف می‌کند، نظریه‌ی توصیف‌شده قانع‌کننده‌ترین ایده برای توصیف جهان نیست؛ اما به دلایلی برخی دانشمندان همچنان آن را جدی می‌گیرند.

در درجه‌ی اول برای اینکه مدل فوق کار کند، شعاع هابل جهان یا شعاع جهان مشاهده‌پذیر باید با شعاع شوارتزشیلد آن یا حد شکل‌گیری سیاه‌چاله یکسان باشد. این دو عدد درواقع به‌طر شگفت‌انگیز به یکدیگر نزدیک هستند، گرچه این نزدیکی را می‌توان نوعی تصادف کیهانی نیز تلقی کرد.

دلایل دیگری نیز وجود دارد؛ مثل نمودار همه چیز که نشان می‌دهد ما احتمالا درون یک سیاه‌چاله از جهانی بزرگ‌تر زندگی می‌کنیم. بااین‌حال تا وقتی چنین نظریه‌ای با شواهد و پیش‌بینی‌های قانع‌کننده‌تر از درک کنونی ما از فیزیک پشتیبانی نشود، بهتر است چندان درگیر بحران وجودی جهانمان نشویم.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا