zoomit

شستن برنج قبل از پخت؛ عادت یا ضرورت؟

شستن برنج قبل از پخت؛ عادت یا ضرورت؟

برنج غذای اصلی میلیاردها نفر در آسیا و آفریقا و ماده‌ی اولیه‌ی همه‌کاره‌ای برای بسیاری از غذاهای نمادین در سراسر دنیا نیز به‌شمار می‌رود. با وجود جذابیت جهانی برنج، سؤالی که در هر آشپزخانه‌ای مطرح می‌شود، این است که آیا باید برنج را قبل از پختن بشوییم یا خیر؟

سرآشپزها و آشپزها چه می‌گویند؟

به‌گفته‌ی کارشناسان آشپزی، شست‌وشوی برنج قبل از پخت میزان نشاسته‌ی دانه‌های آن را کاهش می‌دهد. این نشاسته را می‌توان در آب کدری مشاهده کرد که هنگام شست‌وشوی برنج در ظرف ظاهر می‌شود. براساس مطالعات، نشاسته‌ی آزاد روی دانه‌های برنج (آمیلوز) براثر فرایند آسیاب ایجاد می‌شود.

در دنیای آشپزی، عقیده بر این است که اگر قصد دارید غذایی تهیه‌ کنید که دانه‌های برنج باید کاملاً جدا ازهم باشند، بهتر است قبل از پخت برنج را بشویید؛ ولی اگر می‌خواهید غذایی درست کنید که محصول نهایی حالتی چسبنده و خامه‌ای داشته باشد، به شست‌وشوی برنج نیازی ندارید.

نوع برنج، سنت خانوادگی، هشدارهای بهداشتی محلی و زمان موردنیاز برای شست‌وشو از دیگر عواملی هستند که در تصمیم‌گیری برای شست‌وشوی برنج قبل از پخت دخیل هستند.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا