zoomit

اختتامیه دومین دوره رویداد تخصصی فیس‌کاپ

اختتامیه دومین دوره رویداد تخصصی فیس‌کاپ

هدف از رویداد فیس‌کاپ ایجاد محیط رقابتی برای شناسایی افراد و تیم‌های مستعد در زمینه بازشناسی چهره است. با‌‌توجه‌‌‌به برگزاری موفق اولین دوره رویداد بازشناسی چهره فیس‌کاپ، دوره دوم آن در سال ۱۴۰۰ و با تأکید روی دقت الگوریتم بازشناسی چهره و مشابه با رویداد بین‌المللی FRVT برگزار شده است.

این رویداد همانند سال قبل به‌صورت آنلاین برگزار شده و شرکت در آن برای تمام تیم‌های حقیقی و حقوقی فعال در حوزه شناسایی چهره و هوش مصنوعی آزاد است. تیم‌ها و افرادی که قصد شرکت در این رویداد را داشتند، ازطریق وب‌سایت فیس‌کاپ ثبت‌نام کردند و از آذر تا بهمن ۱۴۰۰ فرصت داشتند که کد‌های خود را در وب‌سایت فیس‌کاپ بارگذاری کنند. پس از ارزیابی هیئت فنی و علمی رویداد از کد‌ها، تیم‌های شرکت‌کننده براساس نمره‌هایی که دریافت کرده‌اند، رتبه‌بندی و تیم‌های برتر اعلام شدند.

آمار شرکت‌کنندگان دومین دوره رویداد فیسکاپ

در طول دوره دوم رویداد فیسکاپ ، بیش از ۳۶۵ تیم ثبت‌نام و بیش از ۵۰ تیم کد‌های خود را با موفقیت بارگذاری کردند. یکی از ویژگی‌هایی که درباره این رویداد می‌توان به آن اشاره کرد، این است که هر تیم جدا از رتبه‌‌ای که کسب می‌کند، امکان جذب در شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی را دارد.

مرکز نوآوری نکسترا؛ حامی رویداد فیس‌کاپ

در ابتدای مراسم اختتامیه، دکتر آصف کریمی، مدیرعامل مرکز نوآوری نکسترا، به معرفی خدمات و حوزه‌های تخصصی فعالیت مرکز نوآوری نکسترا پرداخت و بیان کرد:

مرکز نوآوری نکسترا به‌عنوان یکی از فعال‌ترین مراکز نوآوری که شامل سه بخش شتاب‌دهنده و فضای کار اشتراکی و استارتاپ استودیو است، در پنج حوزه مخابرات، شهر هوشمند، اینترنت اشیاء، بلاک‌چین و امنیت سایبری فعالیت می‌کند. در این مرکز همیشه تلاش کرده‌ایم تا شرایطی را فراهم کنیم که پلی به‌سوی موفقیت و تشکیل کسب‌و‌کاری درخشان را برای جوانان مستعد و مشتاق بسازیم. اکنون هم رویداد فیس‌کاپ که نتیجه ماه‌ها تلاش بی‌دریغ و توقف نا‌پذریر مرکز نوآوری نکسترا است، دومین دوره خود را با موفقیت و با استقبال بی‌نظیر فعالان حوزه هوش مصنوعی پشت‌سر گذاشته است.

فارغ از نتیجه این مسابقه جذاب و کاملاً تخصصی، موضوعی که ارزش فعالیت‌هایی نظیر فیس‌کاپ را مشخص می‌کند، این است که این امکان برای فعالان و علاقه‌مندان وجود خواهد داشت که بیش‌از‌پیش امکان معرفی توانایی‌ها و استعداد‌های خود را داشته باشند و مسیری را طی کنند که مقصدی جز موفقیت و سربلندی برای آن وجود ندارد. همه ما در تلاش هستیم که با گسترش چنین فعالیت‌ها و رویداد‌هایی، باعث کشف افراد متخصص و پر‌شوری در حوزه‌های فعالیت مرکز نوآوری نکسترا باشیم و گام‌های بزرگ‌تری در جهت پیشرفت اکوسیستم نوآوری کشور برداریم.

گزارش عملکرد دومین دوره رویداد بازشناسی چهره فیس‌کاپ

سرکار خانم دکتر داداشی، دبیر اجرایی دومین رویداد تخصصی بازشناسی چهره فیس‌کاپ، نیز در جایگاه قرار گرفت و درباره‌ی رویداد فیس‌کاپ توضیحاتی داد. وی بیان کرد:

فیس‌کاپ به‌عنوان اولین رویداد تخصصی بازشناسی چهره در ایران افتخار این را داشته است که در دومین دوره‌ میزبان جوانان فعال و متخصص حوزه هوش مصنوعی باشد. دومین دوره رویداد فیس‌کاپ از آذر ۱۴۰۰ آغاز شد و تیم‌ها و افراد شرکت‌کننده نوشتن‌ کد‌های خود را آغاز کردند و تا بهمن ۱۴۰۰ فرصت داشتند که کد‌های خود را ارسال کنند.

پس از پایان مهلت بارگذاری کد‌ها، پردازش کد‌های ارسالی آغاز و بیش از ۳۰۰۰ کد با پلتفرم هوش مصنوعی AIBOX، یکی از پروژه‌های فعال در استارتاپ استودیو نکسترا، پردازش شد و اکنون برندگان این رویداد مشخص می‌شود. تیم‌ها و افرادی که کد‌های خود را با موفقیت ارسال کردند، می‌توانند از فرصت‌های شغلی بسیار متنوع موجود در سازمان‌های فعال در زمینه هوش مصنوعی استفاده کنند.

نشست تخصصی احراز هویت غیرحضوری: فرصت‌ها و تهدید‌ها

در اختتامیه دومین رویداد تخصصی فیسکاپ، نشستی تخصصی با مدیریت دکتر محمد صبری، دبیر علمی رویداد فیس‌کاپ، با عنوان «احراز هویت غیرحضوری؛ فرصت‌ها و تهدید‌ها» برگزار شد که میهمانان آن دکتر مرتضی ترک تبریزی، عضو هیئت‌مدیره بانک تجارت، مهندس عباس خداوردی، معاون فناوری اطلاعات شرکت متیران، دکتر علیرضا ماهیار، معاون فناوری اطلاعات بانک ملی، دکتر مهران محرمیان، معاونت فناوری‌های نوین بانک مرکزی و دکتر حمیدرضا نایینی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک راهبر بودند.

نکسترا

در این نشست با‌‌توجه‌‌‌به سؤالات و چالش‌هایی که دبیر نشست مطرح کرد، میهمانان نشست به ارائه توضیحات و بیان تجربه‌ها و راهکار‌های خود درخصوص احراز هویت غیرحضوری پرداختند و درادامه، هریک از حاضران نشست نیز مشکلاتی که با آن مواجه شده بودند و راهکار‌هایی که در سازمان‌های مختلف برای مشکلات بیان شده بود، به‌اختصار بیان کردند.

معرفی پلتفرم هوش مصنوعی AIBOX

دکتر میلاد سجادی، مدیر فنی مرکز نوآوری نکسترا، نیز با حضور در این رویداد فعالیت‌های کنونی استارتاپ استودیو مرکز نوآوری نکسترا را توضیح داد و گفت:

هم‌اکنون دو پروژه AIBOX و BINABOX در استارتاپ استودیو نکسترا در حال فعالیت است و در هفته‌های آینده آماده بهره‌برداری و ارائه خدمات هستند. درباره ارتباط AIBOX و رویداد فیس‌کاپ باید بیان کرد که با‌‌توجه‌‌‌به ارتباط این دو موضوع، تصمیم گرفته شد که کد‌های ارسالی شرکت‌کنندگان این رویداد در قالب پلتفرم هوش مصنوعی AIBOX پردازش شود. این امر باعث محک‌خوردن این پروژه شد و تمام مراحل را نیز با موفقیت پشت‌سر گذاشت.

بررسی مشکلات و موانع پیشرفت فناوری‌های نوین

درادامه مراسم اختتامیه، مهندس رضا باقری‌اصل، دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات که میهمان ویژه این مراسم بودند. مطالبی درباره مشکلات و موانعی که برخی از فرایند‌های بوروکراتیک بر سر راه پیشرفت فناوری‌ها قرار می‌دهند، بیان و ابراز امیدواری کرد که با‌‌توجه‌‌‌به تدابیر اندیشیده‌شده و برنامه‌های تدوین‌شده، مسیر رشد حوزه‌های مربوطه هموار‌تر شود. نقطه عطف این اختتامیه پخش سخنان رهبر معظم انقلاب درباره هوش مصنوعی بود.

برندگان فیس‌کاپ ۱۴۰۰

در بخش پایانی مراسم، نوبت به اعلام برندگان رویداد فیس‌کاپ رسید. در این بخش، سه تیم برتر دومین دوره رویداد بازشناسی چهره فیس‌کاپ معرفی شدند که به‌ترتیب رتبه عبارت‌اند از:

  • دیتامون
  • ماسک
  • اندور

    نکسترا

تیم‌های برگزیده در این رویداد جوایز خود را بلافاصله دریافت کردند و آماده حضور در مرکز نوآوری نکسترا شدند. ناگفته نماند مرکز نوآوری نکسترا تیم‌های برگزیده را به حضور و استقرار در این مجموعه دعوت کرد تا به‌طور تخصصی‌تر و منحصر‌به‌فرد روی گسترش ایده خود و تبدیل آن به کسب‌و‌کاری موفق تلاش کنند.

مجله خبری نیوزلن

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا