zoomit

قانون پیشنهادی در آمریکا: جریمه یک میلیون دلاری و مجازات زندان برای کاربران دیپ‌سیک!

قانون پیشنهادی در آمریکا: جریمه یک میلیون دلاری و مجازات زندان برای کاربران دیپ‌سیک!

فناوری هوش مصنوعی چین اکنون در مرکز تنش‌های تجاری فزاینده‌ی بین ایالات متحده و چین قرار دارد. اکنون لایحه‌ی جدید پیشنهادی آمریکا، واردات و استفاده از فناوری هوش مصنوعی ساخت چین، از جمله دیپ‌سیک، در ایالات متحده را ممنوع می کند و افرادی که از آن استفاده می‌کنند، ممکن است با مجازات‌هایی روبه‌رو شوند.

ظهور سریع دیپ‌سیک، که به‌عنوان رقیب چینی ChatGPT شناخته می‌شود، باعث نگرانی مقامات و کسب‌وکارهای آمریکایی شده است. در اقدامی برای حفظ برتری ایالات متحده در توسعه‌ی فناوری‌های هوش مصنوعی و تشدید تحریم‌های تجاری علیه چین، سناتور جمهوری‌خواه، جاش هاولی، لایحه‌ی جدیدی را پیشنهاد داده که می‌تواند برای افرادی که از هرگونه فناوری هوش مصنوعی ساخت چین، مانند دیپ‌سیک، در آمریکا استفاده کنند، مجازات‌های سنگینی در نظر بگیرد.

لایحه‌ی جدید پیشنهادی، قصد دارد شهروندان آمریکا را از پیشبرد قابلیت‌های هوش مصنوعی در جمهوری خلق چین و سایر موارد مرتبط منع کند. همچنین پیشنهاد می‌کند که ۱۸۰ روز پس از تصویب، واردات فناوری هوش مصنوعی یا مالکیت فکری مرتبط از چین ممنوع شود. این بدان معناست که هر فرد یا شرکتی که از فناوری هوش مصنوعی ساخت چین استفاده یا آن را توزیع کند، به نقض قانون متهم می‌شود.

طبق لایحه‌ی جدید، مجازات‌های کیفری شامل جریمه‌ی تا ۱۰۰ میلیون دلار برای شرکت‌ها و تا یک میلیون دلار برای افراد است. علاوه‌بر این، جریمه‌های مدنی ممکن است سه برابر خسارت وارده به دولت آمریکا باشد. متخلفان همچنین برای مدت پنج سال از دریافت قراردادهای دولتی، مجوزها و کمک‌های مالی فدرال محروم خواهند شد.

اگرچه در لایحه‌ی جدید آمریکا، نامی از دیپ‌سیک به‌طور مشخص ذکر نشده است، اما این استارتاپ هوش مصنوعی قبلاً به‌عنوان تهدید امنیتی بالقوه و رقیبی برای شرکت‌های آمریکایی مورد توجه مقامات ایالات متحده قرار گرفته است.

به گزارش نشریه‌ی The Independent، دونالد ترامپ برنامه‌ی هوش مصنوعی چین را «زنگ هشداری برای آمریکا» توصیف کرده است. همچنین، نیروی دریایی ایالات متحده و ناسا استفاده از این سرویس را ممنوع کرده‌اند.

مقاله‌های مرتبط

علاوه‌بر ممنوعیت واردات فناوری هوش مصنوعی از چین، لایحه‌ی پیشنهادی آمریکا همچنین صادرات، صدور مجدد و انتقال فناوری هوش مصنوعی از ایالات متحده به چین را ممنوع می‌کند. این اقدام در بحبوحه‌ی تنش‌های تجاری فزاینده‌ی بین دو کشور، قابل پیش‌بینی بود.

اگر لایحه پیشنهادی هاولی به قانون تبدیل شود، شهروندان آمریکایی همچنین از انجام تحقیقات و توسعه‌ی هوش مصنوعی در چین، همکاری با نهادهای چینی، یا به‌اشتراک‌گذاری تحقیقات مرتبط با اتباع چینی که با دولت یا ارتش این کشور در ارتباط هستند، منع خواهند شد.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا