zoomit

‏«زودکس» در مسیر سوپراپ شدن، از دو سرویس «زودکس واک» و «zedai» رونمایی کرد

‏«زودکس» در مسیر سوپراپ شدن، از دو سرویس «زودکس واک» و «zedai» رونمایی کرد

همایش بزرگ زودکس روز گذشته در شهر کرمان برگزار شد. در این مراسم گروه زودکس از دو سرویس جدید خود با نام‌های «زودکس واک» و «zedai» رونمایی کرد که با هدف بهبود تجربه کاربران در انتخاب و خرید آنلاین طراحی شده‌اند.

در ابتدای این مراسم بابک هوشمند مدیرعامل زودکس درباره فعالیت‌های گروه زودکس گفت: بسیاری از استارت‌آپ‌ها در مراحل رشد با چالش‌های مالی مواجه هستند. در سال ۱۳۹۹، در حالی که گروه ما در مسیر رشد قرار داشت، با مشکلات مالی قابل توجهی روبرو بودیم. در این شرایط، گروه فناوری آوا پرداز تصمیم به سرمایه‌گذاری در تیم ما گرفت.

او همچنین گفت که علاوه بر چالش‌های مالی، مسائل زیرساختی کشور، مشکلات اینترنتی و همچنین انحصارطلبی‌هایی که از سال گذشته با آنها درگیر بودیم، از جمله مشکلاتی بودند که مانع رشد سریع‌تر ما می‌شدند. با این حال، ما همواره به ساختن آینده‌ای بهتر و پایدارتر باور داشتیم.

هوشمند گفت که مسیر ما از یک سفارش و تحویل ساده آغاز شد، اما اکنون در حال تبدیل شدن به یک اکوسیستم بزرگ‌تر هستیم که خدمات متنوعی را در حوزه‌های مختلف ارائه می‌دهد. از سفارش آنلاین غذا و حوزه سلامت گرفته تا حمل و نقل بین‌شهری و فروشگاه اینترنتی و این تازه آغاز راه ماست.

مدیرعامل زودکس در ادامه به تعداد کاربران خود اشاره کرد و گفت: امسال توانستیم از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار کاربر عبور کنیم و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌کنیم که سال آینده تعداد کاربران ما از مرز ۴ میلیون نفر عبور خواهند کرد.

او همچنین توضیحاتی درباره گروه زودکس داد: با توجه به این تعداد کاربران که از خدمات ما استفاده می‌کنند، تصمیم به تشکیل «گروه زودکس» گرفتیم. سرویس «زودکس شاپ» هم‌اکنون در دسترس عموم قرار دارد و شما می‌توانید کالای مورد نظر خود را سفارش داده و در سریع‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرید. با توجه به بازوی لجستیکی که در ۹ شهر داریم و همکاری با گروه فناوری آوا پرداز در حوزه کالای دیجیتال، قادر هستیم محصولات را به سرعت به دست کاربران برسانیم.

او اضافه کرد: سرویس «زودکس دکتر» در حال طراحی و پیاده‌سازی است و به زودی در زمینه داروخانه آنلاین و سفارش دارو فعالیت خواهد کرد. این سرویس علاوه بر داروخانه آنلاین، شامل مشاوره‌های پزشکی و نوبت‌دهی آنلاین نیز خواهد بود و به طور رسمی در سال آینده معرفی می‌شود.

سرویس «زودکس ساپلای» را چهار ماه پیش راه‌اندازی کردیم و طی این مدت توانسته‌ایم رشد ۲۷۰ درصدی را تجربه کنیم و بیش از ۱۰۰ تأمین‌کننده را به شبکه خود جذب کنیم. در این راستا، زودکس با همکاری پلتفرم پی‌بای به تأمین‌کنندگان اعتبار می‌دهد و مبلغ را به صورت اقساطی دریافت می‌کند. پی‌بای یکی از زیرمجموعه‌های گروه فناوری آوا پرداز است که در حوزه BNPL فعالیت می‌کند. زودکس از سال گذشته روی این پلتفرم سرمایه‌گذاری کرده است و برنامه داریم تا سال آینده فعالیت‌های خود را در این حوزه گسترش داده و علاوه بر B2B، در B2C نیز فعال شویم.

«زودکس باکس» تقریباً دو سال است که راه‌اندازی شده است. استراتژی اولیه ما ارائه خدمات به تأمین‌کنندگان در شبکه زودکس بود، اما در استراتژی جدید قصد داریم در سال آینده در حوزه ارسال بسته‌های درون‌شهری و بین‌شهری فعالیت خود را گسترش دهیم.

سرویس «زودکس واک» توسط علی جوانمردی طراحی شده است و ما امسال با همکاری مدیرعامل تیران‌تک، تحقیق و توسعه‌ای را در زمینه اسکوترها و دوچرخه‌های برقی آغاز کرده‌ایم. هدف ما این است که تا سال ۲۰۳۰ کربن را به طور کامل حذف کرده و ناوگان خود را به دوچرخه‌های برقی مجهز کنیم. همچنین، قصد داریم با استفاده از اسکوترهای برقی، شرایط را برای افراد کم‌توان فراهم کنیم تا آنها نیز از خدمات لجستیکی ما بهره‌مند شوند.

بابک هوشمندی در آخر گفت: با وجود مشکلات انحصارطلبی و چالش‌هایی که در مسیر داشتیم، خوشبختانه توانسته‌ایم در تمامی شهرها رشد و توسعه پیدا کنیم و مسیر پیش رو را با امیدواری ادامه دهیم.

او در بخش پرسش و پاسخ درباره راه‌اندازی سرویس‌های جدیدی که این روزها مخاطب زیادی پیدا کرده مانند خرید طلای آنلاین گفت: به سرویس زودکس‌گلد هم  فکر می‌کنیم ولی برای سال آینده. طبیعی است در مسیر سوپراپ شدن دایره نیاز کاربران را پوشش دهیم.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا