zoomit

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۱.۵ تن طلا از پلتفرم‌های آنلاین طلا گرفتیم و تحویل بانک‌های عامل دادیم

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۱.۵ تن طلا از پلتفرم‌های آنلاین طلا گرفتیم و تحویل بانک‌های عامل دادیم

یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات امروز در میان مردم و رسانه‌ها موضوع خرید و فروش طلای آب‌شده از پلتفرم‌های آنلاینی است که تعدادشان به نحو فزاینده‌ای افزایش پیدا کرده است. با شبهاتی که در خصوص فعالیت این پلتفرم‌ها وجود دارد و هم‌چنین نگرانی‌ها در مورد آینده خرید طلا به‌صورت آنلاین و سرمایه‌گذاری در این پلتفرم‌ها جای خالی قانون‌گذاری و نظارت بر فعالیت این کسب‌وکارها بیشتر احساس می‌شود.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، هم در گفتگویی که امروز (۱۳ بهمن ماه) با یک برنامه تلویزیونی در شبکه خبر داشته به شبهاتی که در این حوزه وجود دارد و ضرورت تعریف و اصلاح قوانین اشاره کرده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در توضیح وضعیت پلتفرم‌های آنلاین طلا و نگرانی‌هایی که پلیس در این زمینه دارد گفت:

اصلی‌ترین نگرانی ما این بود که طلایی که مردم خریده‌اند کجا نگه‌داری می‌شود. با پیگیری ویژه ما حدود ۱.۵ تن طلا را از شرکت‌های عرضه آنلاین طلا گرفته و تحویل بانک‌های عامل، یعنی بانک‌های کارگشایی و ملت داده شد.

– سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا

رحیمی می‌گوید سازوکارهای فرایند فروش طلا توسط پلتفرم‌ها به مردم برای پلیس نامشخص است و به همین دلیل، مشخص نیست چه میزان طلا فروخته شده است: «می‌دانیم چند تن طلا خریداری شده، وزارت صمت یا سامانه اینماد باید بررسی کنند چه میزان طلا توسط این سکوها فروخته شده است.»

البته طبق آماری که رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ارائه می‌دهد تعداد کاربرانی که از پلتفرم‌ها طلای آب‌شده خریده‌اند بیش از ۱۰ میلیون نفر است:

آمارها به ما می‌گوید بیش از ۱۰ میلیون نفر از این پلتفرم‌ها طلای آب‌شده خریداری کرده‌اند. این که سرمایه‌ای که مردم در این پلتفرم‌ها دارند چطور کنترل می‌شود و چگونه تضمین می‌شود، مشخص نیست.

– سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا

با توجه به وجود چنین ابهامی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا می‌گوید «این درخواست مجدانه پلیس است که بندهای ۱۸گانه مربوط به این موضوع اصلاح شود. سازوکار نظارت بر این سکوها هم باید تعریف شود. باید سازوکارهای مشخصی برای نظارت پلیس و دستگاه‌های نظارتی تعریف کنیم.

حسین رحیمی در پایان نیز تاکید می‌کند که در خصوص فعالیت پلتفرم‌های خرید و فروش آنلاین طلا در گام اول باید شائبه‌ها و نگرانی‌ها درباره نحوه این فعالیت‌ها برطرف شود تا در ادامه بتوانند فعالیت‌شان را ادامه دهند. به این ترتیب، هم نگرانی‌های مردم و هم دغدغه‌های پلیس برطرف خواهد شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا پیش از این نیز اعلام کرده بود که بانک مرکزی با همکاری اتاق اصناف سامانه پایش آنلاین را ایجاد می‌کنند تا نظارت لازم و برخط بر این سایت‌ها انجام شود.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا