حالا همه کامپیوترهای کوپایلتپلاس اینتل و AMD از قابلیتهای هوش مصنوعی مایکروسافت پشتیبانی میکنند؛ از Recall خبری نیست

حالا همه کامپیوترهای کوپایلتپلاس اینتل و AMD از قابلیتهای هوش مصنوعی مایکروسافت پشتیبانی میکنند؛ از Recall خبری نیست
مایکروسافت به گسترش قابلیتهای هوش مصنوعی خود در کامپیوترهای کوپایلت پلاس مجهز به پردازنده اینتل و پردازنده AMD ادامه میدهد. یکی از مهمترین این قابلیتها، Live Captions یا زیرنویس زنده نام دارد که میتواند صدا را از دهها زبان مختلف بهصورت همزمان به زیرنویس انگلیسی ترجمه کند.
ویژگی Live Captions اولینبار روی دستگاههای مجهز به پردازندههای اینتل و AMD آزمایش شد و اکنون با جدیدترین بهروزرسانی ویندوز ۱۱ دردسترس کاربران قرار گرفته است. علاوهبر این ابزار هوش مصنوعی برنامهی Paint به نام Cocreator، بر اساس توصیف متنی و طراحی کاربر، تصویر ایجاد میکند. مایکروسافت قابلیتهای ویرایش و تولید تصویر مبتنیبر هوش مصنوعی را در اپلیکیشن Photos نیز ارائه داده است.
ویژگیهای هوش مصنوعی ویندوز ۱۱ قبلاً بهطور اختصاصی روی کامپیوترهای کوپایلت پلاس مجهز به تراشههای کوالکام ارائه شده بودند. مایکروسافت همچنین از سال گذشته درحال آزمایش ویژگی Recall روی دستگاههای اینتل و AMD است؛ قابلیتی که بهطور خودکار از فعالیتهای کاربر اسکرینشات میگیرد و امکان جستوجو در آنها را فراهم میکند. بااینحال، هنوز نمیدانیم این ویژگی چه زمانی بهصورت عمومی منتشر خواهد شد.
مایکروسافت قابلیت Voice Access را برای کامپیوترهای کوپایلت پلاس مجهز به تراشههای کوالکام بهروزرسانی کرده است. این ویژگی به کاربران اجازه میدهد کامپیوتر خود را با استفاده از فرمانهای صوتی کنترل کنند. به گفتهی مایکروسافت، کاربران این دستگاهها اکنون میتوانند با استفاده از دستورات توصیفی و انعطافپذیرتر با کامپیوتر خود ارتباط برقرار کنند.
مایکروسافت قابلیت ترجمهی ۲۷ زبان مختلف به چینی را دردسترس دارندگان کامپیوترهای کوپایلت پلاس مجهز به تراشههای اسنپدراگون قرار داد و اعلام کرد این امکانات در آینده برای کامپیوترهای مجهز به پردازندههای اینتل و AMD نیز ارائه خواهند شد.
منبع : زومیت