تماشا کنید: منظره شگفتانگیز جنوبگان از نگاه خدمه ماموریت فضانوردی اسپیس ایکس

تماشا کنید: منظره شگفتانگیز جنوبگان از نگاه خدمه ماموریت فضانوردی اسپیس ایکس
توضیح ویدئو: جنوبگان از نگاه خدمه ماموریت Fram2.
چون وانگ، شهروند اهل جمهوری مالت فرماندهی فرام۲ را برعهده قرار دارد و هزینهی سفر را نیز تأمین کرده است. او به همراه یانیکه میکلسن از نروژ که بهعنوان فرمانده فضاپیما خدمت میکند، ربهآ روگه از آلمان که بهعنوان خلبان در پرواز حضور دارد و اریک فیلیپس از استرالیا، بهعنوان متخصص مأموریت و افسر پزشکی، به فضا سفر کرده است.
وانگ پس از رسیدن به مدار در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز، ما ۶۸۱امین انسانهایی هستیم که بالاتر از خط کارمان پرواز کردهایم و ۶۲۶امین افرادی محسوب میشویم که به دور زمین چرخیدهاند.»
بامداد سهشنبه، اسپیس ایکس ویدیویی را از قسمت دماغهی باز رزیلینس منتشر کرد که در آن، پنجرهی گنبدیشکل فضاپیما در کنار چشماندازی از پوشش سفید قطبی زمین نشان داده میشود. اسپیس ایکس در این پست نوشت: «اولین تصاویر از مناطق قطبی زمین از داخل دراگون.»
مأموریت فضانوردی اخیر نام خود را از کشتی دریانوردی نروژی اوایل قرن بیستم به نام «Fram» گرفته است که بهدلیل اکتشافاتش در مناطق شمالگان و جنوبگان شناخته میشود.
بیشتر بخوانید
فرام۲ امیدوار است که مأموریتش بتواند بهاندازهی پیشینیان خود و همنامش موفق باشد. فضانوردان بیش از ۲۰ آزمایش علمی را برای مدت اقامت خود در مدار برنامهریزی کردهاند. یکی از این آزمایشها، نخستین تلاش برای رشد قارچ در فضا بود. همچنین، خدمه اولین عکسبرداری پرتو ایکس از بدن انسان در مدار را انجام دادند.
سایر آزمایشها عمدتاً براساس تحقیقات علمی معمول در فضا خواهند بود. بهعنوان مثال، خدمه آزمایشهایی برای اندازهگیری تأثیرات ریزگرانش بر سیستم اسکلتی-عضلانی انسان انجام میدهند.
انتظار میرود که فرام۲ به مدت دو تا چهار روز در مدار باقی بماند. در پایان مأموریت، رزیلینس مانور خروج از مدار انجام خواهد داد تا در مسیری بهسمت اقیانوس آرام فرود آید؛ اتفاقی که برای نخستین بار در یکی از مأموریتهای سرنشیندار اسپیس ایکس رخ میدهد.
بازگشت فرام۲ به زمین اولین فرود از میان بسیاری از فرودهای آینده در سواحل اقیانوس آرام خواهد بود؛ زیرا اسپیس ایکس در حال انتقال عملیات بازیابی مأموریتها از فلوریدا به این منطقه است تا احتمال باقیماندن زبالههای فضایی هنگام ورود دوباره به جو و ایجاد خسارت یا آسیب روی زمین را کاهش دهد.
منبع : زومیت