zoomit

بررسی گلکسی تب اس ۱۰ اولترا؛ سخت‌افزار در بندِ نرم‌افزار

بررسی گلکسی تب اس ۱۰ اولترا؛ سخت‌افزار در بندِ نرم‌افزار

بلندگوهای گلکسی تب اس ۱۰ اولترا، به‌راحتی رضایتتان را جلب می‌کند؛ حجم زیاد، شفافیت بالا و تفکیک مناسب صدا ویژگی‌های اساسی اسپیکرهای پرچمدار تبلت‌های سامسونگ هستند. به‌لطف کیفیت و بلندی صدای خوب بلندگوها و نسبت نمایشگر کشیده، لذت تماشای فیلم و سریال روی کهکشانی کره‌ای‌ها به مراتب بیشتر از آیپدهای اپل است.

نمایشگری که ناامیدتان نمی‌کند

روی دیگر سکه برای نسبت تصویر کشیده‌ی (۱۶:۱۰) گلکسی تب S10 اولترا، تجربه‌ی ناخوشایند کار کردن با آن در دست، به‌ویژه در حالت پرتره (عمودی) است؛ در دست‌گرفتن لوحی مستطیلی با ضخامت بسیار اندک، تجربه‌ی لمسی را بسیار دشوار می‌کند؛ موضوعی که در دستگاه‌هایی با نسبت تصویر مربعی‌تر؛ همچون آیپد (۴:۳) یا حتی سرفیس‌های مایکروسافت (۳:۲) کمتر به‌چشم می‌آید.

درحالی که بررسی پیش‌رو را با لپ‌تاپی ۱۳ اینچی می‌نویسم، گلکسی تب S10 اولترا درست مثل نسل قبلی از نمایشگر غول‌پیکر ۱۴٫۶ اینچی بهره می‌برد که ۹۰٫۷ درصد از پنل جلویی دستگاه را در بر می‌گیرد؛ بنابراین حاشیه‌های اطراف نمایشگر هم فوق‌العاده باریک هستند.

گلکسی تب S10 اولترا از HDR10+ پشتیبانی می‌کند؛ اما از پشتیبانی از دالبی ویژن خبری نیست

نمایشگر Dynamic AMOLED 2X گلکسی تب S10 اولترا، رزولوشن ۱۸۴۰ در ۲۹۶۰ پیکسلی دارد؛ بنابراین در ابعاد ۱۴٫۶ اینچ، تراکم پیکسلی‌اش به عدد بسیار خوبِ ۲۳۹ پیکسل‌براینچ می‌رسد. حداکثر نرخ نوسازی نمایشگر هم با ۱۲۰ هرتز برابری می‌کند. با اینکه به‌لطف پشتیبانی از HDR10+ امکان تماشای ویدیوهای HDR وجود دارد، متأسفانه از سازگاری با استاندارد بالارده‌ی دالبی ویژن خبری نیست.

حاشیه‌های باریک نمایشگر، همان چیزی است که از تبلت سامسونگ انتظار می‌رود و به‌خوبی هم در همان نگاه نخست توجهتان را جلب می‌کند؛ اما وقتی با نمایشگر عظیم گلکسی S10 اولترا کار می‌کنید، احتمالا به‌راحتی بخش‌هایی از نمایشگر را لمس می‌کنید که قصدش را ندارید. استفاده از بریدگی برای میزبانی از دوربین سلفی هم یکی دیگر از معایب استفاده از حاشیه‌های اندک برای نمایشگر به‌شمار می‌آید که درمورد اس ۱۰ اولترا هم صدق می‌کند.

به‌دلایل نامعلومی، سامسونگ کماکان تأکید دارد حسگر اثرانگشت را زیر نمایشگر تعبیه کند؛ بنابراین هنگامی برای استفاده از آن با ابعادی نزدیک به ۱۵ اینچ مواجه می‌شوید، در هیچ‌کدام از حالت‌های افقی و عمودی نمی‌توانید به‌راحتی به حسگر دسترسی داشته باشید؛ البته عملکرد حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر گلکسی تب اس ۱۰ اولترا بسیار رضایت‌بخش است و دقت و سرعت خوبی دارد.

در بررسی‌های نیوزلن برای ارزیابی بیشینه رونمایی نمایشگر گلکسی تب اس ۱۰ اولترا، هنگام پخش محتوای SDR در حالت دستی ۴۳۵ نیت و در حالت خودکار ۸۰۲ نیت روشنایی را ثبت کردیم؛ حداکثر روشنایی نمایشگر هنگام پخش محتوای HDR به ۹۲۳ نیت هم می‌رسد. این اعداد به‌خودیِ خود مطلوب هستند؛ اما با روشنایی پنل Tandem OLED آیپد پرو جدید فاصله‌ی معناداری دارد.

با اینکه گلکسی تب اس ۱۰ اولترا از حیث بیشینه‌ی روشنایی نمایشگر پیشرفتی درمقایسه با نسل گذشته تجربه نمی‌کند، کماکان در رده‌ی بهترین‌های بازار محسوب می‌شود؛ اما متأسفانه تبلت امسال کره‌ای‌ها، از نظر دقت نمایش رنگ‌ها پسرفت محسوسی درمقایسه‌با گلکسی تب اس ۹ اولترا داشته است.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا