zoomit

بررسی تلویزیون QNED86 ال‌جی؛ تجربه «اقتصادی» سینما در خانه

بررسی تلویزیون QNED86 ال‌جی؛ تجربه «اقتصادی» سینما در خانه

در نظر داشته باشید که تمامی درگاه‌های HDMI از قابلیت VRR (نرخ نوسازی متغیر) نیز پشتیبانی می‌کنند؛ این ویژگی باعث هماهنگی بین نرخ فریم بازی و نرخ نوسازی تلویزیون می‌شود و از ایجاد مشکلاتی مانند پارگی تصویر (Screen Tearing) یا لرزش تصویر (Stutter) جلوگیری می‌کند.

یکی از درگاه‌های HDMI از استاندارد eARC (برای انتقال صدا با کیفیت بالا، ازجمله فرمت‌های بدون افت کیفیت مانند DTS:X یا Dolby Atmos) هم پشتیبانی می‌کند و کاربران می‌توانند با اتصال ساندبار یا سیستم صوتی حرفه‌ای، تجربه‌ای مشابه سینما در خانه داشته باشند.

در کنار HDMI، دو درگاه USB 2.0 فول‌سایز نیز در اختیار کاربر قرار دارد که امکان اتصال فلش مموری یا حافظه‌ی ذخیره‌سازی اکسترنال برای پخش مستقیم فایل‌های ویدیویی، موسیقی یا تصاویر را فراهم می‌کند. سرعت درگاه‌ها برای پخش محتوای معمولی مناسب است؛ اما درصورتی‌که فایل‌های بسیار حجیم یا با بیت‌ریت بالا دارید، احتمالاً با محدودیت‌هایی مواجه خواهید شد و انتظار می‌رفت ال‌جی دست‌کم یک درگاه USB 3.0 برای چنین شرایطی در نظر بگیرد.

درگاه‌های دیگر تلویزیون نیز شامل ورودی آنتن، خروجی صدای دیجیتال (اپتیکال) و درگاه شبکه (LAN) هستند که مجموعه‌ی نسبتاً کاملی را برای نیازهای روزمره‌ی کاربران فراهم می‌کنند.

تصویر فراگیر و خوش‌آب‌ورنگ

در دنیای تلویزیون‌های مدرن، کیفیت تصویر به‌هیچ‌وجه به رزولوشن محدود نمی‌شود، بلکه فاکتورهایی مانند نوع پنل، فناوری‌های نوردهی، کنتراست، روشنایی، دقت رنگ و پشتیبانی از فرمت‌های HDR نقش تعیین‌کننده‌ای در تجربه‌ی نهایی کاربر دارند.

ال‌جی در تلویزیون ۸۶ اینچی QNED86 2024 از پنل IPS LCD استفاده می‌کند؛ پنل‌های IPS زاویه‌ی دید گسترده‌ای دارند؛ اما درمقایسه‌با پنل‌های OLED و پنل‌های VA کنتراست بسیار کمتری ارائه می‌دهند؛ البته ال‌جی می‌گوید که در تلویزیون‌های QNED با ترکیب فناوری Quantum Dot و NanoCell هم سطح کنتراست تلویزیون‌هایش را ارتقاء می‌دهد، هم رنگ‌های زنده‌تری را تولید می‌کند.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا