امیر سیاح خطاب به فعالان اقتصاد دیجیتال: حق دارید عصبانی باشید/ اگر میخواهید براندازی کنید مسئله دیگریست

امیر سیاح خطاب به فعالان اقتصاد دیجیتال: حق دارید عصبانی باشید/ اگر میخواهید براندازی کنید مسئله دیگریست
امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی در همایش «اینترنت، آینده ایران» در ادامه اظهارات مدیرعامل کارزار گفت: « بچههای اقتصاد دیجیتال حق دارند عصبانی شوند. نکات خوبی بود اگر میخواست خودش را خالی کند. روشن کنیم میخواهیم خودمان را خالی کنیم یا به جایی برسیم؟ اگر میخواهیم حرصمان را خالی کنیم و یک چیزی بگوییم که حکومت دردش بیاید برویم ولی این مسیر به حل مسئله منجر نمیشود. خواهش من این است که مطالبه دقیق و روشن نیست.»
او در همایش «اینترنت، آینده ایران» که هم اکنون (۲۴ تیر ۱۴۰۴) در سالن الغدیر مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات در حال برگزاری است ادامه داد: «حکومت کم با بخش خصوصی ارتباط برقرار میکنند. شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در سالهای گذشته ایجاد شده اما این اختیار به این سمت نرفته که دولت و بخش خصوصی کنار هم قرار بگیرند که یکی مطالبه بگوید و او هم دغدغهاش را حل کند. من سال ۸۶ که قانون اصل ۴۴ نوشته میشد، در تدوین آن کمک میکردم تصورمان این بود که ارتباط حکومت با فعالان اقتصادی به این صورت است که میزی میگذاریم که دولت یک سمت آن است و فعال اقتصادی سمت دیگر آن قرار دارد. اتاق و نهادهای مردمی هم سعی میکنند اینها را به هم برسانند و دولت هم دغدغه خود را میگوید. خواهش میکنم این است که خلا را پر کنند.»
او تاکید کرد: «بچههای اقتصاد دیجیتال مطالبی میگویند که از روی خشم و عصبانیت است. اتحادیه زحمت بکشد و ترجمه کند حرفها را که اینها بخشی عصبانی و اعتراض و کدام قسمت بر اساس قانون است؟ در شورای عالی فضای مجازی چند بار مسئله اقتصاد دیجیتال با بانک غذا و دارو و راهداری را مطرح کردیم. چند سال پیش رتبه یک بودیم الان از امارات هم عقب میفتیم. توجه رئیس سه قوه جلب شد. گفتند ستادی درست کنید که اینها را آنالیز کنید. این ستاد را ما به طور آزمایشی درست کردیم و خروجی آن این بوده است که در سه ماه اول سال مهم ترین مشکلی که مطرح شد دسترسی به اینترنت بین المللی بود رفتیم صحبت کردیم بچه های فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال اینترنت بینالمللی میخواهند گفتند. اما خودشان چند روز پیش به اینترنت طبقاتی اعتراض کردند. مشکل دارید بیاید بگویید. دست به دست هم بدهیم حل شود.»
دست به دست هم دهیم
سیاح گفت: «اگر میخواهد کلی براندازی کنید مسئله دیگر است اما اگر میخواهید مشکل حل شود و حال اقتصاد دیجیتال بهتر شود بیاید دست به دست هم بدهیم. ستاد تسهیل اقتصاد دیجیتال امروز در شورای عالی فضای مجازی نهایی میشود در سه ماه اول سال ۱۹۰ مورد مشکل اینترنت و جی پی اس را حل کرد. مشکلات ازمایش های آنلاین، کارت سوخت، دارو رسانی، پیامک، پلتفرم های حمل بار و سوخترسان سیار. در حال تلاش هستیم که ادبیات اقتصاد دیجیتال را با ادبیات حکومت حل کنیم تا مشکل حل شود.»
در همین رابطه بخوانید:
منبع : زومیت