آیا قیمت بیتکوین به ۶۰ هزار دلار سقوط میکند؟
آیا قیمت بیتکوین به ۶۰ هزار دلار سقوط میکند؟
بیتکوین در هفتهی گذشته با مشکلاتی مواجه شد و قیمت آن نتوانست سطح مقاومت پیشرویش را بشکند. ازاینرو، تحلیلگران معتقدند که حرکت قیمت نزولی اخیر بیتکوین میتواند نشاندهندهی احتمال سقوط دوبارهی آن به ۶۰ هزار دلار باشد.
دادههای CoinMarketCap نشان میدهد که قیمت بیتکوین در هفت روز گذشته، تنها بهطور جزئی تغییر کرده و ارزش آن تنها ۲ درصد افزایش یافته است. در زمان نگارش مطلب، بیتکوین با قیمت ۹۴٬۵۰۱ دلار و سرمایه بازار بیش از ۱/۸ تریلیون دلار معامله میشد.
در پی حرکت قیمت این رمزارز، مارتینز، یکی از تحلیلگران مشهور کریپتو، طی توییتی پیشبینیهای جالبی را به اشتراک گذاشت. یکی از این پیشبینیها از پیتر براندت، مدیرعامل شرکت LLC و یکی از معاملهگران معروف ارز دیجیتال بود که اعلام کرد بیتکوین احتمالاً در حال شکستن الگوی مثلث گسترشی باشد و به بازگشت به ناحیهی ۷۰ هزار دلار اشاره کرد.
به گفتهی مارتینز، از منظر زنجیرهای اصلاح قیمت بیتکوین به ۷۰ هزار دلار محتمل است. بهویژه اینکه زیر ۹۳,۸۰۶ دلار، تقریباً تمام مسیر تا ۷۰,۰۸۵ دلار باز است. با بررسی دادههای زنجیرهای بیتکوین مشخص شد احتمال سقوط آن به ۶۰ هزار دلار وجود دارد. دادههای Glassnode نشان میدهد که کف بازار بیتکوین بیشتر از ۶۰ هزار دلار بوده است.
طبق شاخص Pi Cycle Top، کف بازار ممکن بیتکوین در ۷۸ هزار دلار قرار دارد. در مقابل طبق همین شاخص، سقف بازار ممکن بیتکوین میتواند نزدیک به ۱۳۲ هزار دلار باشد. در زمان نگارش مطلب، طبق شاخص ترس و طمع، قیمت بیتکوین هنوز در ناحیهی رنج (خنثی) قرار داشت. این یعنی قیمت رمزارز مذکور میتواند در روزها یا هفتههای آینده به هر سمتی حرکت کند.
در همین حال، مارتینز توییت دیگری منتشر و به سیگنال خرید احتمالی اشاره کرد. این توییت به این نکته اشاره کرد که شاخص TD Sequential در نمودار ساعتی بیتکوین سیگنال خرید را ارائه میدهد و انتظار بازگشت قیمت را دارد. براساس شاخص فنی MACD قیمت بیتکوین نزولی است. این میتواند به اصلاح قیمت منجر شود و قیمت ارز را دوباره به ۶۰ هزار دلار برساند.
مقالههای مرتبط
بااینحال، شاخص جریان پول چایکین یا Chaikin Money Flow (CMF) افزایش جزئی را ثبت کرد. افزایش این معیار نشاندهندهی فشار خرید و روند صعودی بالقوه است. هر زمان که فشار خرید افزایش یابد، این موضوع بهمعنای احتمال افزایش قیمت است.
توجه: این مقاله حاوی توصیهی اقتصادی نیوزلن نیست و صرفاً جنبهی اطلاعرسانی دارد.
منبع : زومیت