zoomit

راز طعم کوپی لواک؛ چگونه مدفوع یک پستاندار آسیایی گران‌ترین قهوه دنیا را تولید می‌کند؟

راز طعم کوپی لواک؛ چگونه مدفوع یک پستاندار آسیایی گران‌ترین قهوه دنیا را تولید می‌کند؟

با وجود جذابیت علمی و طعم منحصربه‌فرد قهوه زباد، همچنان مسئله‌ی رفاه حیوانات و پایداری تولید آن محل بحث است. پژوهشگران امیدوارند که شناخت دقیق‌تر از فرآیند طبیعی ایجاد این طعم، راه را برای تولید قهوه‌ای مشابه، اما به‌صورت اخلاقی و بدون آسیب به حیوانات باز کند.

پژوهشگران پیشنهاد کرده‌اند در آینده بررسی‌های دقیق‌تری روی ترکیب مولکولی رایحه و روش‌های آزمایش اصالت دانه‌های مشتق از زباد انجام شود تا هم از اصالت و کیفیت قهوه اطمینان حاصل شود و هم تولید آن به شکل پایدار و انسانی ادامه پیدا کند.

در نهایت، راز طعم افسانه‌ای گران‌ترین قهوه‌ی جهان شاید در دستگاه گوارش یک جانور کوچک پنهان باشد، اما آینده‌ی آن در دستان علم، اخلاق و خلاقیت انسان رقم خواهد خورد.

پژوهش در ژورنال Scientific Reports منتشر شده است.

منبع : زومیت

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا