بودجه ۲۸۵ میلیون دلاری دولت بایدن برای موسسه «دوقلوی دیجیتال»
بودجه ۲۸۵ میلیون دلاری دولت بایدن برای موسسه «دوقلوی دیجیتال»
به گزارش نیوزلن و به نقل از انگجت، هدف این سرمایهگذاری سرعت بخشیدن به طراحی و مهندسی سیلیکون و در عین حال تقویت امنیت ملی است. این بخشی از تلاش چند میلیارد دلاری برای تبدیل ایالاتمتحده به یک نیروگاه پر رونق تولید تراشه، کاهش وابستگی به زنجیره تامین جهانی و ایجاد تسلط فناوری بر چین است.
دوقلوهای دیجیتال مدلهای نرمافزاری پیشرفتهای از سختافزار (در این مورد، پردازندهها) هستند که میتوانند به صرفهجویی در زمان و هزینه و افزایش کارایی کمک کنند. این کلونهای مجازی به مهندسان این امکان را می دهد که مسائل را پیشبینی کرده و طراحیها را بر اساس آن قبل از شروع ساخت، تنظیم کنند. صنعت خودرو و «نیروی فضایی» آمریکا (برای شبیهسازیهای ماهوارهای) نیز از این فناوری استفاده کردهاند.
وزارت بازرگانی آمریکا میگوید که هوش مصنوعی نیز در این زمینه نقشآفرینی دارد: «تحقیقات مبتنی بر دوقلوی دیجیتال همچنین میتواند از فناوریهای نوظهور مانند هوش مصنوعی برای کمک به تسریع طراحی مفاهیم جدید توسعه و ساخت تراشههای ایالات متحده و کاهش قابل توجه هزینهها با بهبود برنامهریزی ظرفیت، بهینهسازی تولید، ارتقاء تاسیسات و تطبیقهای آنی فرآیندها استفاده کند».
این بودجه بخشی از ۳۹ میلیارد دلار قانون چیپس ۲۰۲۲ است که برای تحقیق و توسعه نیمههادیها اختصاص داده شده است. آمریکا تاکنون میلیاردها مشوق تولید CHIPS را از جمله ۶.۴ میلیارد دلار به سامسونگ، ۶.۶ میلیارد دلار برای TSMC، و ۶.۱ میلیارد دلار برای Micron و ۸.۵ میلیارد دلار برای اینتل اختصاص داده بود. با این حال، بلومبرگ خاطرنشان کرده است که بودجه تحقیق و توسعه مانند این میتواند حیاتیترین بخش بازی طولانی دولت بایدن برای تشویق نوآوری سیلیکونی در این کشور و اجتناب از سناریوهایی باشد که در آن تعطیلی زنجیره تامین بخشهایی از اقتصاد و امنیت ملی ایالات متحده را متوقف میکند.