فناوری

OpenAI در حال بررسی ساخت تراشه‌های خاص خود است

OpenAI در حال بررسی ساخت تراشه‌های خاص خود است

اگر OpenAI واقعاً تصمیم به ساخت تراشه‌های خود بگیرد، ChatGPT ممکن است در آینده توسط تراشه‌های داخلی تولید شود. به گزارش رویترز، این شرکت در حال حاضر در حال بررسی امکان ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی خود است و حتی احتمال به تملک در آوردن یک شرکت را نیز ارزیابی کرده است.
 
به گزارش نیوزلن و به نقل از انگجت، سام آلتمن، مدیر عامل OpenAI، قبلا کمبود پردازنده گرافیکی را عامل نگرانی کاربران در مورد سرعت و قابلیت اطمینان API این شرکت می‌دانست، بنابراین گفته می‌شود که او دستیابی به تراشه‌های هوش مصنوعی بیشتر را در اولویت قرار داد.
 
استفاده OpenAI از تراشه‌های خودش، علاوه بر اینکه می‌تواند کمبود پردازنده گرافیکی را برطرف کند، هزینه‌های مربوط به اداره محصولات خود را قابل مدیریت‌تر کند. بر اساس تجزیه و تحلیل استیسی رسگون از موسسه تحقیقاتیBernstein ، هر درخواست (کوئری) ChatGPT حدود 4 سنت برای این شرکت هزینه دارد. این سرویس در دو ماه اول خود به 100 میلیون کاربر ماهانه رسید که به معنای ارائه میلیون‌ها کوئری در روز است، اگرچه برای اولین بار در ماه ژوئیه شمار کاربرانش با کاهش مواجه شد.. رسگون می‌گوید که اگر کوئری‌های ChatGPT به یک دهم آنچه گوگل دریافت می‌کند برسد، اول از همه به GPU به ارزش 48.1 میلیارد دلار نیاز خواهد داشت، و همچنین سالانه 16 میلیارد دلار برای تراشه‌های آینده‌اش باید هزینه کند.
 

OpenAI در حال بررسی ساخت تراشه‌های خاص خود است

در حال حاضر، انویدیا بازار تراشه‌های اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی را در کنترل دارد – به عنوان مثال ابررایانه مایکروسافت که OpenAI برای توسعه فناوری خود استفاده می‌کند، از 10000 پردازنده گرافیکی NVIDIA استفاده می‌کند. به همین دلیل است که شرکت‌های دیگر – یعنی بازیگران بزرگ‌تر در صنعت فناوری – شروع به توسعه GPU خاص خود کرده‌اند. طبق گزارش The Information، مایکروسافت، به عنوان بزرگترین حامی OpenAI، از سال 2019 روی یک تراشه هوش مصنوعی کار می‌کند. نام کد این محصول Athena است و طبق گزارش‌ها OpenAI در حال تست کردن این فناوری بوده است.
 
رویترز می‌گوید که OpenAI هنوز تصمیم نگرفته است که آیا برنامه‌های خود را ادامه دهد یا خیر. و حتی اگر تصمیم بگیرد که به آنها ادامه دهد، ممکن است سال‌ها طول بکشد تا بتواند از تراشه‌های خود برای تولید محصولاتش استفاده کند.
 

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا