چهار معیار مهم سلامتی در ساعتهای هوشمند
چهار معیار مهم سلامتی در ساعتهای هوشمند
به گزارش نیوزلن، این ساعتها در تماس مستقیم با بدنه هستند، بنابراین برای ردیابی سلامت از طریق برخی پارامترها که برای بسیاری ناشناخته است ایدهآل است.
خواب
اگرچه بیشتر بزرگسالان سالم میتوانند تا حدی از ردیابی خواب بهرهمند شوند، اما بسیاری از کاربران نیز اطلاعات صحیح را ردیابی نمیکنند و در نهایت ممکن است تفسیر نادرستی از دادهها داشته باشند.
در این زمینه، کاربران باید چرخه خواب و بیداری خود را ردیابی کنند تا یک روال ثابت از خواب مفید داشته باشد، زیرا تحقیقات نشان داده است که خواب مفید میتواند منجر به بهبود تمرکز، افزایش بهرهوری و به طور کلی احساس مثبت بیشتر شود.
ضربان قلب
ردیابی ضربان قلب شما میتواند تصویر دقیقتری از سلامت قلب شما ارائه دهد.
اگر ورزش بیشتری انجام دهید، با گذشت زمان، ضربان قلب شما در حالت استراحت باید کاهش یابد و این نشانه سالمتر شدن قلب خواهد بود.
تعداد تنفس
برخی از دستگاهها میتوانند بینشی در مورد شاخصهای بالقوه کلیدی سلامت مانند تعداد تنفس، سطح فعالیت و موارد دیگر ارائه دهند.
برای برخی از کاربران، دادهها همچنین میتوانند نشان دهند که بدن چگونه به استرس واکنش نشان میدهد، زیرا میدانند که میزان تنفس معیار مهمی است که ممکن است فرد را از وجود سایر مشکلات سلامتی نیز آگاه کند.
اندازه گیری اشباع اکسیژن خون (SpO2)
این پارامتر در میان افرادی که درگیر ویروس کرونا هستند، آگاهی زیادی به دست آورده است و تخمینی از میزان اکسیژن خون است و اطلاعداشتن از آن برای کسانی که سبک زندگی فعال دارند یا برای افرادی که از آپنه خواب رنج میبرند مفید است.
گجتهای پوشیدنی، از جمله ساعتهای هوشمند، مجهز به حسگرهای نوری SpO2 هستند که از حسگرهای نور قرمز و مادون قرمز برای تجزیه و تحلیل رنگ خون شما استفاده میکنند.
دادهها چقدر دقیق هستند؟
بسیاری از پزشکان میگویند که دستگاههای ردیاب سلامت راه طولانی را طی کردهاند، اما برای دستیابی به دقت یا تشخیص ۱۰۰درصدی نباید به آنها اعتماد کرد. سازمان غذا و داروی ایالات متحده به طور خاص در مورد هر دستگاهی که ادعا میکند مثلاً قند خون را بدون استفاده از تزریق، بهطور دقیق اندازهگیری میکند، هشدار داد. زیرا عدم دقت کافی ممکن است منجر به عواقب جدی برای سلامتی شود.
علاوه بر این، کاربران مجبورند گاهی اوقات دستگاه را برای شارژ خارج کنند، که به این معنی است که دادهها 24/7 ضبط نمیشوند.
بنابراین، ردیابها و ساعتهای هوشمند میتوانند به کاربران برای تعیین و دستیابی به اهداف سلامت کمک کنند و به پزشکان در برخورد با بیماران خود کمک میکنند، اما جایگزینی برای تشخیص رسمی یا مراقبتهای پزشکی حرفهای نیستند.