آموزش: پنج اشتباه رایج شارژ کردن تلفن همراه
آموزش: پنج اشتباه رایج شارژ کردن تلفن همراه
اولین نکتهای که باید بدانید این است که هر چه استرس بیشتری به باتری خود وارد کنید، ظرفیت کلی آن در طول زمان کمتر میشود. یعنی مجبور میشوید بیش از آنکه میخواهید گوشی خود را شارژ کنید.
کارشناسان کسپرسکی پنج اشتباه رایجی را که ممکن است مرتکب شوید، فاش کردهاند: «باتریهای گوشیهای هوشمند مدرن در صورت استفاده صحیح میتوانند عمر طولانی داشته باشند. ترفند اصلی افزایش طول عمر باتری، محدود کردن میزان استرسی است که باتری تحمل می کند.»
اشتباهات رایج شارژ
باتری را با حجم شارژ بسیار زیاد یا کم تحت فشار قرار ندهید. کسپرسکی گفت: «باتریهای مدرن طوری طراحی شدهاند که بین ۲۰ تا ۹۰ درصد در استفاده روزانه بهترین عملکرد را دارند. بنابراین گوشی خود را قبل از ۱۰۰٪ از برق بکشید و قبل از کاهش آن به ۲۰٪ شارژ کنید.»
اگر آیفون دارید، میتوانید گزینه شارژ باتری بهینهشده را روشن کنید که به استفاده درست از شارژ باتری کمک میکند.
نکته مهم دوم این است که از استفاده زیاد در هنگام شارژ خودداری کنید به ویژه از تماشای فیلم یا بازی در حین شارژ خودداری کنید. استفاده از تلفن به این شکل باعث اختلال در چرخه شارژ و کاهش طول عمر باتری میشود.
نکته سوم این است که نگذارید باتری بیش از حد گرم شود. گرما برای باتریها بسیار بد است، به خصوص اگر زیاد یا طولانیمدت باشد. گرما با سرعت بسیار بیشتری طول عمر باتری را کوتاه میکند. مدت زمان طولانی استفاده سنگین از گوشی میتواند گرمای ناخواسته ایجاد کند، مانند بازی یا تماشای فیلم در حین شارژ.
نکته چهارم؛ فقط در صورت لزوم از شارژ سریع استفاده کنید. شارژ سریع عالی است، اما میتواند فشار بیشتری به باتری شما وارد کند.
کسپرسکی آن را با استفاده از نوشیدنیهای انرژیزا به جای خواب مقایسه میکند. کسپرسکی گفت: «این ویژگی باتری را تحت فشار قرار میدهد، بنابراین شارژ کندتر انتخاب بهتری است. استفاده از چیزهایی مانند دوشاخههای هوشمندی که سرعت شارژ را کاهش میدهند، مفید است.
نکته پنجم هم این است که گوشی را برای شارژهای کوچکتر و مکرر به برق وصل کنید. شارژ کردن در مقادیر کم را در نظر بگیرید تا استرس کلی وارد شده به باتری گوشی خود را کاهش دهید.
همچنین حتی برای دورههای طولانی ذخیرهسازی در حالت خاموش، باتری را تا ۵۰ درصد شارژ کنید. شارژ باتری به طور طبیعی با گذشت زمان از بین میرود، حتی زمانی که استفاده نمیشود.
منبع: همشهری آنلاین