تبلیغات

پیدا کردن بهترین دکتر عصب کشی دندان| صفورا امامی

پیدا کردن بهترین دکتر عصب کشی دندان در تهران

معاینات معمول دندانپزشکی و درمان ریشه دندان توسط یک متخصص در این زمینه می‌تواند به حفظ سلامت دندان‌ها، دهان و لثه‌ها و پیشگیری از بیماری‌های دندانی کمک کند. بهداشت ضعیف دهان و دندان و عدم درمان مناسب، ممکن است منجر به مشکلاتی از جمله بیماری‌های قلبی عروقی شود. اما چگونه بهترین دکتر عصب کشی دندان در تهران را پیدا کنیم؟ اگر به به دنبال یک متخصص عصب کشی دندان هستید، در اینا چند فاکتور مهم وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

  1. از اطرافیان خود کمک بگیرید.

شما می‌توانید لیستی از بهترین متخصصین عصب کشی در شهر تهران را با کمک دوستان، خانواده و سایر بستگان خود تهیه کنید. برای تحقیق در مورد اعتبار دندانپزشک خود وقت بگذارید، سپس با مطب دندانپزشک تماس گرفته و برای قرار ملاقات و دریافت نوبت، اقدام کنید.

  1. در مورد اعتبار متخصص تحقیق کنید.

گواهی بورد یکی از مهم ترین عواملی است که در انتخاب دندانپزشک باید در نظر بگیرید. این گواهی به شما می‌گوید که دندانپزشک آموزش، مهارت و تجربه لازم را برای ارائه مراقبت‌های بهداشتی در دندانپزشکی تخصصی را دارد. همچنین دریابید که دندانپزشک سابقه ادعای تخلف یا اقدامات انضباطی را ندارد.

  1. تجربه دندانپزشک را در نظر بگیرید.

هر چه دندانپزشک تجربه بیشتری در مورد یک بیماری و در تخصص خود داشته باشد، نتیجه بهتری دریافت خواهید کرد. همیشه بهتر است برای درمان ریشه دندان یا عصب کشی دندان به بهترین متخصص ریشه دندان در شهر خود مراجعه کنید و از مراجعه به دندانپزشکان عمومی که تجربه کافی در این زمینه ندارند، خودداری کنید.

شما می‌توانید از روشی که دندانپزشک در فرآیند درمان استفاده می‌کند نیز از او سوال کرده و از میزان عوارض یا طول درمان تا بهبودی اطلاعات کامل کسب نمایید.

  1. جنسیت را در نظر بگیرید.

مهم است که با جنسیت دندانپزشک خود احساس راحتی کنید. هنگامی‌که صحبت از انواع خاصی از مراقبت‌های دندانی می‌شود، جنسیت شما نیز یکی از نکات مهم است. دندانپزشکان در مراقبت متفاوت از زنان و مردان ماهرتر می‌شوند. از دندانپزشک در مورد آموزش‌ها و تجربیات اخیر او به ویژه در رابطه با وضعیت و جنسیت خود سؤال بپرسید.

 

  1. درباره قابلیت‌های امکان تماس از راه دور بپرسید.

عصب کشی و پر کردن دندان دندانپزشکان می‌توانند با استفاده از فناوری ارتباطات از راه دور، از جمله تماس‌های تصویری، تلفن‌های هوشمند، ایمیل و… برخی از مشکلات بیمار را تشخیص دهند و از راه دور شیوه صحیح درمان را پیشنهاد نمایند. با برقراری تماس می‌توانید سوال کنید که دندانپزشک این امکان را برای شما فراهم می‌کند که بتوانید از شهرستان خود بهترین دکتر عصب کشی در تهران را پیدا کنید.

این روش جایگزین مراجعه حضوری نمی‌شود، اما با این حال برای بسیاری از افرادی که در شهرستان هستند و امکان دسترسی به بهترین متخصص ریشه دندان را ندارند، بسیار مناسب است. در ضمن برای افرادی که در سفر به سر می‌برند نیز بسیار کارآمد می‌باشد.

  1. سبک ارتباط را ارزیابی کنید.

دندانپزشکی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی با او صحبت کرده و احساس راحتی داشته باشید. هنگامی‌که برای اولین بار با دندانپزشک ملاقات می‌کنید، یک سوال بپرسید و به نحوه پاسخ او دقت کنید. آیا او از سؤالات شما استقبال می‌کند و با صبر و آرامش کامل به آنها پاسخ می‌دهد؟ آیا با عجله و به بهانه از سرباز کردن به سوالات شما پاسخ می‌دهد؟ همه این موارد را در نظر بگیرید. بهترین دکتر عصب کشی اولویت درمانی شما را در نظر داشته و به فرآیند تصمیم گیری شما احترام می‌گذارد.

  1. نظرات بیماران را بخوانید.

خواندن آنچه دیگران در مورد یک دندانپزشک می‌گویند می‌تواند بینشی در مورد نحوه انجام مراحل درمان و همچنین نحوه عملکرد مطب به شما ارائه دهد. نظرات بیماران معمولاً منعکس‌کننده تجربه افراد در برنامه‌ریزی قرار ملاقات، زمان انتظار، محیط اداری و رفتار دوستانه کارکنان مطب است. شما می‌توانید مطمئن شوید که بیماران چقدر به دندانپزشک اعتماد دارند، متخصص چقدر زمان خود را با بیماران خود می‌گذراند و چقدر خوب به سوالات بیمار پاسخ می‌دهد.

 آشنایی با دکتر متخصص عصب کشی صفورا امامی کلیک کنید

برای اینکه عصب‌ کشی دندان به‌خوبی انجام شود و بعد از انجام عصب‌ کشی دیگر احساس درد و ناراحتی در دندان وجود نداشته باشد و عفونت هم به‌طور کامل از بین برود، باید برای انجام عصب‌ کشی به یک متخصص درمان ریشه مراجعه کرد. خانم دکتر صفورا امامی یکی از بهترین متخصصان درمان ریشه هستند که با استفاده از جدیدترین روش‌های درمانی عصب‌ کشی دندان را انجام می‌دهند. بعد از درمان کانال‌های ریشه و عصب‌ کشی دندان نزد دکتر امامی و رعایت توصیه‌های ایشان دندان شما همواره سالم می‌ماند و نیازی به عصب‌ کشی مجدد پیدا نمی‌کند.

یکی از موضوعات مهم در زمان عصب‌ کشی دندان این است که آیا می‌توان عصب‌ کشی دندان را هم زمان با پر کردن آن انجام داد؟ در عصب‌ کشی دندان کانال‌های ریشه خالی می‌شوند و به همین دلیل قطعا نیاز به پر کردن این کانال‌ها با مواد پرکننده مناسب وجود دارد. درواقع استفاده از این مواد پرکننده از نفوذ مجدد باکتری‌ها به دندان و بروز دوباره عفونت جلوگیری می‌کند؛ بنابراین استفاده از آن‌ها لازم است.

ضمن اینکه دندانپزشک برای رسیدن به ریشه دندان حفره‌ای در آن ایجاد می‌کند که بعد از اتمام مراحل عصب‌ کشی دندان این حفره با استفاده از مواد مناسب پر می‌شود؛ اما سوال اینجا است که آیا می‌توان پر کردن دندان را بلافاصله پس از عصب‌ کشی انجام داد؟ در این مطلب به این سوال پاسخ می‌دهیم و آن را از جوانب مختلف بررسی می‌کنیم.Shape1

چرا نیاز به عصب‌ کشی دندان پیدا می‌کنیم؟

قبل از اینکه به سراغ بررسی امکان هم زمانی پر کردن دندان و عصب‌ کشی برویم، بهتر است دلایل عصب‌ کشی دندان را شرح دهیم. معمولا عدم مراقبت صحیح از دندان‌ها و بعضی بیماری‌ها می‌تواند باعث نفوذ باکتری‌ها به ریشه دندان و ایجاد عفونت در پالپ دندان شود. پوسیدگی و عفونت پالپ باعث می‌شود که عفونت به کانال‌های ریشه دندان نفوذ کند. نفوذ عفونت به کانال‌های ریشه تنها از طریق روش‌های درمان ریشه دندان و عصب‌ کشی ممکن است.

در عصب‌ کشی دندان پالپ آسیب‌ دیده و عفونی خارج می‌شود و کانال‌ها به‌طور کامل از عفونت خالی می‌شوند. درواقع دندانپزشک عمومی یا متخصص درمان ریشه در عصب‌ کشی دندان بخش عفونی را که شامل همه رگ‌های خونی و عصب‌های پالپ دندان می‌شود، از دندان خارج می‌کند.

این کار باعث جلوگیری از نفوذ میکروب‌ها و باکتری‌ها به دیگر بخش‌های دندان شده و از دیگر دندان‌ها یا کانال‌های سالم ریشه محافظت می‌کند. پس از خروج بافت عفونی باید کانال‌های ریشه به‌طور کامل عفونت‌زدایی شوند تا امکان خرابی کانال‌های سالم دندان یا دیگر دندان‌ها نیز از بین برود.

چرا پس از عصب‌ کشی دندان نیاز به پر کردن دندان پیدا می‌کنیم؟

در بخش قبل توضیح دادیم که پزشک برای جلوگیری از تکثیر عفونت و خرابی کانال‌های ریشه یا سرایت عفونت به دیگر دندان‌ها و استخوان فک، بافت عفونی را به‌طور کامل خارج می‌کند. خالی شدن این بافت عفونی که همان پالپ دندان است، باعث ایجاد یک حفره در دندان می‌شود. این حفره باید به‌طور کامل پر شود. چراکه حفره ایجادشده درواقع کانالی از سطح دندان به ریشه‌های آن است؛ بنابراین یک راه مناسب برای نفوذ باکتری‌ها و آلودگی‌ها به ریشه دندان و شکل‌گیری دوباره عفونت است.

در مواردی که بیمار به درد دندان توجه نکرده و عفونت پالپ گسترش پیدا می‌کند، کانال‌های ریشه دندان نیز آسیب می‌بینند و متخصص ریشه کانال‌ها را نیز تخلیه می‌کند. کانال‌های خالی‌شده باید با استفاده از مواد مناسب پر شوند تا راهی برای نفوذ باکتری‌ها و آلودگی‌ها باقی نماند.

نکته مهم این است که دندانپزشک برای دسترسی به کانال‌های آسیب‌دیده دندان و خارج کردن پالپ عفونی، باید دندان را سوراخ‌کاری کند. با این کار بخش‌هایی از مینا و عاج دندان از بین می‌روند. این بخش‌ها مجددا رشد نمی‌کنند. به همین دلیل حفره‌ای در دندان ایجاد می‌شود که باید با دقت زیادی پر شود.

هرچه سطح آلوده دندان بزرگ‌تر باشد و تعداد بیشتری از کانال‌های ریشه درگیر عفونت شده باشند، متخصص ریشه باید لایه‌های بیشتری را بردارد و بنابراین دندان ضعیف‌تر خواهد شد. پر نکردن دندان در این شرایط یک اشتباه بزرگ است که می‌تواند باعث از دست رفتن دندان شما شود. حال سوال اینجا است که آیا می‌توان عصب‌ کشی و پر کردن دندان را هم‌زمان انجام داد؟ آیا این کار به دندان آسیب می‌رساند یا به حفظ سلامت آن کمک می‌کند؟ در ادامه این مطلب به این سوالات پاسخ داده‌ایم.

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا