وب و اينترنت

معرفی انواع گجت مخصوص بازی برای تجربه بهتر گیمینگ در گوشی

در این مقاله به معرفی انواع گجت های موبایل گیمینگ خواهیم پرداخت که تجربه بازی شما را بهبود می‌بخشند.

atramart mobile

این روز‌ها با پیشرفت سخت افزار گوشی‌های هوشمند شاهد روی آوردن توسعه دهندگان بازی به این پلتفرم هستیم. به طوری که عناوین نام آشنای صنعت بازی، یکی پس از دیگری نسخه‌های گوشی خود را نیز عرضه می‌کنند.

اتفاق دور از انتظاری هم نیست، به هر حال یکی از پر مخاطب‌ترین پلتفرم‌ها برای بازی به دلیل در دسترس بودن، تنوع و راحتی استفاده، گوشی هوشمند است. توسعه‌دهندگان نیز اگر امکانش باشد قطعا از به دست آوردن سهمی از این بازار عظیم خوشحال خواهند شد.

avang neterbit mobile

حال که امکانش وجود دارد، بازی‌های رقابتی رایگان بسیاری نیز عرضه و استقبال خوبی نیز از آن‌ها شده؛ شاهد تولید گجت‌ها و ابزارهایی هستیم که این تجربه را بهبود می‌بخشند. در این مطلب قصد داریم تا این گجت های بازی را معرفی کنیم. توجه داشته باشید که تمامی این گجت‌ها در بازار ایران قابل تهیه و در دسترس هستند.

انواع کنترلر

کنترلر به عنوان یک گجت بازی کاربردی و مهم شناخته می‌شود. دسترسی به تمامی دکمه‌ها بر روی یک صفحه لمسی شاید کار را برای بسیاری دشوار کند و قبل از آن که به خود بیایند، می‌بینند که حریف کارشان را تمام کرده است. به همین دلیل گجت‌های مختلفی عرضه شد تا تجربه مشابه کنترلر کنسول‌ها را ارائه داده و دسترسی و تسلط کاربر به دکمه‌های مختلف را افزایش دهد.

تریگر

کوچک‌ترین نوع کنترلر‌ها را می‌توان تریگر‌ دانست. این گجت بازی متشکل از دو قطعه است (گاها می‌بینیم که این دو قطعه به یکدیگر متصل هستند) که به بالای گوشی متصل می‌شوند و نقش دکمه‌های بالای دسته بازی ( L2 – R2) را ایفا می‌کنند. این تریگر‌ها دو روش کارکرد دارند، مغناطیسی و یا مکانیکی.

تریگر‌های مکانیکی را زمانی که فشار دهید با سری رسانایی که دارد بخشی از صفحه را که مربوط به شلیک است، لمس می‌کند و زمانی که فشار دادن را متوقف کنید از روی صفحه بلند می‌شود.

تریگر‌های مغناتیسی اما حالت کلیکی‌تری دارند. برخلاف مکانیکی، این تریگر‌ها از روی صفحه بلند نمی‌شوند و زمانی که دکمه‌ها را فشار می‌دهید، رسانا می‌شوند و همانند لمس صفحه عمل می‌کنند.

دسته متصل

دسته متصل خیلی کامل‌تر بوده و امکانات بیشتری را به عنوان یک گجت بازی موبایل در اختیار شما می‌گذارد. این گجت تجربه مشابه کنسول‌های دستی مانند نینتندو سوییچ را به شما می‌دهد.

معمولا این گجت‌ها مانند یک گیره گوشی شما را نگه می‌دارد و در قسمتی که پورت شارژر وجود دارد به گوشی شما متصل می‌شود. با تعداد دکمه‌های زیاد و متصل به صفحه نمایش شاید بهترین تجربه بین دسته‌ها را در اختیار شما بگذارد.

متصل کننده دسته کنسول و گوشی

بسیاری از افراد که کنسول خانگی دارند، ترجیح می‌دهند که از کنترلر آن استفاده کنند.

گجت بازی

برای این افراد نیز یک نگه دارنده به عنوان گجت بازی وجود دارد که گوشی را مانند یک صفحه نمایش در بالای دسته شما نگه می‌دارد تا با اتصال کنترلر خود به صورت بلوتوث به گوشی از استفاده از آن لذت ببرند.

ماوس و کیبورد

تولید کننده‌ها، پی‌سی پلیر‌ها را نیز فراموش نکرده‌اند.

کانکتور‌هایی وجود دارند که می‌توانند ماوس و کیبورد معمولی یا کوچک و جمع‌و‌جور را پشتیبانی کنند. این کانکتور‌ها به شکل بلوتوث و با‌سیم عرضه می‌شوند که نسخه با‌سیم آن نقش پایه نگه دارنده گوشی را نیز بازی می‌کند.

کاور‌های انگشتی

اگر از آن دسته افرادی هستید که علاقه‌ای به کنترلر ندارید و یا فقط به تریگر‌ها بسنده می‌کنید، حتما با یکی از مشکلات بازی با موبایل یعنی تعرق انگشت‌ها آشنایی دارید.

راه حلی که برای حل این مشکل ارائه شده است کاور‌های کوچک و رسانایی بوده که سر انگشتان شما قرار می‌گیرد و مانع تعرق یا اصطکاک می‌شوند.

کولر

یکی از مشکلات هر گیمر بر روی هر پلتفرمی خنک نگه داشتن قطعات و سخت افزار خود است.

این موضوع درباره گیمر‌های گوشی شاید اهمیت ویژه‌ای دارد چراکه باتری بسیار به دیگر قطعاتی که ایجاد گرما می‌کنند، نزدیک بوده و چیزی مضر‌تر از گرما برای باتری وجود ندارد. به همین دلیل کولر‌های کوچکی طراحی و تولید شده است که به پشت گوشی شما متصل شده و آن را خنک نگه می‌دارند.

کابل شارژر گیمینگ

بسیای از اوقات وسط بازی متوجه می‌شویم که باتریمان رو به اتمام است. اما زمانی که شارژر را متصل می‌کنیم، می‌دانیم که قرار است مانع راحتی ما باشد و جای دستمان را اشغال می‌کند.

برای این شرایط نیز یک گجت بازی یا به نوعی ابزار گیمینگ تولید شده که به کابل گیمینگ شهرت دارد. این کابل ارتفاعی ندارد و با دور زدن و ادامه یافتن تا پشت گوشی، دیگر موجب سختی در نگه داشتن آن نمی‌شود.

هدست گیمینگ

اگر می‌خواهید که هنگام بازی از هدست‌های بی‌سیم بهره بگیرید، باید توجه داشته باشید که از هدست مناسبی استفاده کنید. از مشکلات هدست‌های بی‌سیم لیتنسی آن است. به معنای آن که صدا دیرتر به گوشتان می‌رسد که در مورد بازی می‌تواند آزاردهنده باشد.

به علاوه برای شنیدن صدای پا و یا عکس‌العمل سریع مشکل ساز خواهند بود. به همین دلیل بهتر است هدست‌هایی با لیتنسی کم تهیه کنید تا تجربه بهتری در بازی داشته باشید.

هدست وی‌آر

یکی از گجت‌هایی که بسیار سر و صدا ایجاد کرد، هدست وی‌آر بود. شما با تهیه یکی از این هدست‌ها و قرار دادن گوشی خود در آن می‌توانید به تجربه بازی‌های واقعیت مجازی بپردازید و در پلی‌لیست بازی‌های خود تنوع ایجاد کنید.

این هدست‌ها از حسگر ژیروسکوپ خود گوشی استفاده می‌کنند و موقعیت سر شما را می‌فهمند.

شما چه گجت بازی موبایلی می‌شناسید که می‌تواند به گیمر‌های این پلتفرم کمک کند؟ این گجت‌ها را به ما و دوستانتان در آی‌تی‌رسان معرفی کنید.

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا