مديريت ICT

چین انویدیا را زیر ذره‌بین می‌گذارد

چین انویدیا را زیر ذره‌بین می‌گذارد

رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند اداره مقررات بازار، تحقیقاتی را از انویدیا در خصوص احتمال نقض قوانین ضد انحصارطلبی آغاز کرده است.

به گزارش نیوزلن از ایسنا، طبق گزارش رسانه‌های دولتی چین، رگولاتورها، قرارداد انویدیا برای خرید ۶.۹ میلیارد دلاری شرکت ملانوکس تکنولوژی را که متخصص در محصولات شبکه رایانه است، بازبینی خواهند کرد.

رگولاتورهای چینی در سال ۲۰۲۰، این قرارداد را با شروط محدودکننده متعدد از جمله این شرط که انویدیا علیه تامین کنندگان چینی، تبعیض قائل نخواهد شد، تایید کردند.

انویدیا که تراشه‌های پیشرفته برای کاربردهای هوش مصنوعی طراحی می‌کند، با ارزش بازار بیش از ۳.۴ تریلیون دلار، یکی از ارزشمندترین شرکت‌های جهان است. با این حال، نفوذ این شرکت در بازار تراشه‌های هوش مصنوعی، تفحص رگولاتورهای کشورهایی از جمله آمریکا را برانگیخته است.

وب سایت اینفورمیشن در اوت، به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود وزارت دادگستری آمریکا، اوایل سال جاری، تحقیقات ضد انحصارطلبی را درباره انویدیا آغاز کرد. قیمت سهام انویدیا، روز دوشنبه، پس از انتشار خبر تحقیقات پکن، با ۲.۵۵ درصد کاهش بسته شد.

تحقیقات ضد انحصارطلبی چین، یک هفته پس از آن اعلام می‌شود که وزارت بازرگانی آمریکا، سومین دور کنترل‌های صادراتی را برای جلوگیری از دستیابی صنعت تراشه چین به فناوری پیشرفته، اعلام کرد. این محدودیت‌ها، ۱۴۰ شرکت چینی را به لیست سیاه این وزارتخانه افزودند.

پکن هم در اقدامی تلافی‌جویانه علیه آمریکا، هفته گذشته، صادرات گالیوم، ژرمانیوم و آنتیموان را که در تولید تراشه، پنل‌های خورشیدی و باتری‌های خودروهای برقی بکار می‌روند، ممنوع کرد.

انویدیا در گذشته با طراحی تراشه‌های ویژه بازار چین، تلاش کرده بود کنترل‌های صادراتی آمریکا را دور بزند. این شرکت همچنان ۱۵ درصد از درآمدش را از بازار چین کسب می‌کند.

طبق گزارش رویترز، انویدیا قصد دارد با شرکت چینی Inspur برای توزیع تراشه‌های هوش مصنوعی ویژه بازار چین در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۵ همکاری کند. انویدیا، تنها شرکتی نیست که پکن در جنگ تجاری با آمریکا هدف قرار می‌دهد.

انجمن امنیت سایبری چین در اکتبر، بازبینی امنیتی محصولات اینتل را توصیه و این شرکت را متهم کرد قابلیت‌های شنود مخفیانه نصب کرده است. همچنین، رگولاتورهای چین در سال گذشته، استفاده از محصولات شرکت تولیدکننده تراشه حافظه میکرون را در زیرساخت این کشور ممنوع کردند.

بر اساس گزارش شبکه الجزیره، هر دو تحقیقات پس از تحقیقات آمریکا و هم پیمانان این کشور از شرکت‌های فناوری چینی هواوی و ZTE صورت گرفت.

مشاهده بیشتر
دانلود نرم افزار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا