سرقت فایلهای مهم؛ هدف اصلی هکرها
سرقت فایلهای مهم؛ هدف اصلی هکرها
به گزارش نیوزلن از ایسنا، ممکن است این اطلاعات در حملات قبلی به همان سازمان یا کارکنان آن یا سایر سازمانها و یا افراد مرتبط با سازمان قربانی بهدستآمده باشد. در این ایمیلها، فایل مایکروسافت مخربی وجود دارد که کد مخرب موجود در آن، با سوءاستفاده از نوعی آسیبپذیری، مهاجم را قادر میسازد تا بدون هیچگونه فعالیت اضافی کاربر، کد دلخواه خود را اجرا کند.
طبق اعلام مرکز مدیریت راهبردی افتا، بررسیها نشان میدهد، در حملات سری اول از بدافزار PortDoor استفادهشده است و در سری جدید حملات، مهاجمان از شش در پشتی متفاوت بهطور همزمان استفاده کردهاند که این بدافزارها عملیات مرتبط با کنترل سیستمهای آلوده و جمعآوری دادههای محرمانه و ارسال آن به سرورهای C&C را انجام میدهند.
مهاجم پس از آلودهسازی سیستم اولیه، فرآیند آلودهسازی سایر سیستمها را دنبال میکند و در طول این عملیات، از تکنیکهای گوناگونی استفاده میکند تا آنتیویروسها، نتوانند ابزارهای حمله سایبری را شناسایی کنند.
کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا میگویند با توجه به اینکه این بدافزار از اوایل سال میلادی فعالیت داشته است، راهبران امنیتی سازمانها و دستگاههای دارای زیر ساخت حیاتی، باید برای شناسایی آن، دادههای آرشیو (ترافیکی و رویدادها) را به دقت جستجو کنند.