بنیانگذار چت جیپیتی بیتکوین را گام «منطقی» بعدی برای فناوری خواند
بنیانگذار چت جیپیتی بیتکوین را گام «منطقی» بعدی برای فناوری خواند
آلتمن گفت: «جنگ با رمزارز… این چیزی است که در این کشور از آن بسیار عصبانیام.»
«به نظرم این ایده که ارزی جهانی داریم که هیچ دولتی روی آن کنترل ندارد، گامی فرامنطقی و مهم در درخت فناوری به شمار میرود.»
به گزارش نیوزلن و به نقل از ایندیپندنت، بهای بیتکوین در سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ بهشدت کاهش یافت که دلیل عمده آن فروپاشی صرافی رمزارز افتیاکس (FTX) بود. کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا از آن زمان بهمنزله بخشی از تدابیر سختگیرانه بر این صنعت، شکایتهایی را علیه سایر صرافیها مانند کوینبیس (Coinbase) و بایننس (Binance) تنظیم کرد.
سناتور الیزابت وارن نیز در تلاش برای رسیدگی به «استفاده از رمزارز در پولشویی، قاچاق مواد مخدر و تامین مالی تروریسم و کشورهای خودمختار» یک لایحه رمزارز ارائه کرد.
رئیس اوپنایآی در مورد پروژه رمزارزش به نام ورلدکوین (Worldcoin) که از زمان راهاندازی رسمی در ماه ژوییه با اختلافنظرهایی مواجه شده است، به طور خلاصه صحبت کرد.
در این پروژه، دادههای بیومتریک افراد از طریق یک گوی اسکن عنبیه جمعآوری و در ازای آن، سهمی از رمزارز دبلیوالدی (WLD) ارائه میشود.
هدف این است که از این دادهها برای تایید «شخصیت منحصربهفرد» هر فرد استفاده شود تا مطمئن شوند کسی نمیتواند بیش از سهم اختصاصیاش خواستار رمزارز شود.
مفسران رمزارز این رویکرد ویژه را همزمان «عجیب» و «تحولآفرین» نامیده و هشدار دادهاند که ماهیت حساس این دادهها ممکن است باعث شود افراد شرور از آن سوءاستفاده کنند.
نهادهای نظارتی در چند کشور از جمله فرانسه و آلمان فعالیتهای ورلدکوین را بررسی میکنند تا دریابند آیا این رمزارز با اصول امنیت داده در تعارض است یا خیر.
ورلدکوین نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی را پذیرفته و در پستی وبلاگی در ماه اوت تاکید کرده که «همهچیز اختیاری است» و لازم نیست هیچ اطلاعات شخصی به اسکن عنبیه مرتبط شود.
در این پست آمده است: «[این گوی] هویت انسانی فرد را در این دستگاه در محل تایید میکند و به ارسال، بارگذاری یا ذخیره تصویر نیازی نیست. این گوی بعد از ایجاد رمز عنبیه، به طور پیشفرض بلافاصله تصاویر عنبیه را حذف میکند.»