این عادتها بیل گیتس را میلیاردر کرد
این عادتها بیل گیتس را میلیاردر کرد
آیا بیل گیتس میتواند انرژی خورشیدی را در دسترس همه قرار دهد؟
مقالهای که اخیرا در Yahoo Financeمنتشر شد؛ به تعدادی از عادتها و رویکردهای خاص این ملیاردر آمریکایی اشاره کرده که به برخی از این عادتها در ادامه میپردازیم:
۱. تشنه دانش:
گیتس، علیرغم حضور کوتاه در دانشگاه هاروارد، همواره تمایل قوی به یادگیری و پیشرفت داشت. او ساعتها در کلاسهایی که ثبت نام نکرده بود حضور مییافت و این علاقه به دانش و ارتقاء مهارتها به رشد کسب و کارش کمک کرد.
۲. علاقهمندی به مطالعه:
از کودکی، گیتس عاشق مطالعه بوده و به هر نوع کتابی علاقه مند بوده است. والدینش حتی مجبور شدهاند برای کنترل این علاقه، ممنوعیت خواندن کتابها در هنگام غذاخوری را تحمل کنند.
۳. انتخاب شریک عالی:
گیتس به عنوان یک تصمیمگیر درخشان در زمینه کسب و کار شناخته میشود و این توانایی را به انتخاب شرکای تجاری خوب خود نسبت میدهد. از این لحاظ، او پل آلن را در صدر لیست قرار داد و در سال ۱۹۷۵، همراه با وی شرکت مایکروسافت را تأسیس کرد.
۴. صندوق اضطراری:
در ابتدای راه کسب و کار، گیتس درک کرد که برای استمرار و پیشرفت کسب و کارش، نیاز به ایجاد یک صندوق اضطراری بزرگ دارد. او همواره مراقب بود تا افراد زیادی را استخدام نکند تا از پرداخت حقوق همه آنها برآید و برای این منظور، صندوق اضطراری را فراهم کرد.
۵. خواب کافی:
گرچه بسیاری از افراد موفق به کم خوابیدن و زود بیدار شدن افتخار میکنند، اما گیتس اعتراف میکند که برای داشتن عملکرد بهتر، نیازبه خواب کافی و کیفیت خوب آن دارد. او معتقد است که خواب کافی به ذهن و بدن کمک میکند تا بهتر عمل کنند و تصمیمگیریهای بهتری بگیرند.
۶. تمرکز بر مشتری:
گیتس همواره به نیازها و خواستههای مشتریان توجه داشته است. او معتقد است که ایجاد یک محصول یا خدماتی که به درستی به نیازهای مشتریان پاسخ دهد، کلید موفقیت است.
۷. پیشبینی و نگرش به آینده:
گیتس همواره پیشبینیهایی درباره آینده صنعت فناوری و کامپیوتر داشته است. او توانسته است روندها و تغییرات آینده را پیش بینی کند و به موقع برای آنها آماده شود. این نگرش به آینده به او کمک کرده است تا در صنعت فناوری رهبری داشته باشد.
۸. شکست را به عنوان یک فرصت برای یادگیری میبیند:
گیتس همواره به عنوان یک فردی شناخته میشود که از شکستها و خطاها یاد میگیرد. او همیشه تلاش میکند از شکستها و خطاها در مسیر پیشرفت خود استفاده کند و از آنها درسهایی بگیرد.
منبع: العین