آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاحهای هستهای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاحهای هستهای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.
اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان میشود که دولت جو بایدن، رئیسجمهور ایالات متحده، تلاش میکند تا بحثهای جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هستهای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.
روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدتها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.
گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.
بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفتههای آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»
چین، بزرگترین تأمینکننده ماشینآلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه به کار میروند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده میکند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هستهای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاحهای هستهای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراینباره صادر کنند.